For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Bærekraftige matopplevelser er en høyere yrkesfaglig utdanning beregnet på aktører langs verdikjeden fra jord og fjord til bord.  Studiet går over tre år (90 studiepoeng) og fører fram til tittelen fagtekniker i bærekraftige matopplevelser. Tverrfaglighet er nøkkelen, og natur- og kulturvitenskap ses i sammenheng med næringsutvikling og opplevelsesproduksjon med mat og måltid i sentrum. (Foto: Nordland fagskole)
Bærekraftige matopplevelser er en høyere yrkesfaglig utdanning beregnet på aktører langs verdikjeden fra jord og fjord til bord. Studiet går over tre år (90 studiepoeng) og fører fram til tittelen fagtekniker i bærekraftige matopplevelser. Tverrfaglighet er nøkkelen, og natur- og kulturvitenskap ses i sammenheng med næringsutvikling og opplevelsesproduksjon med mat og måltid i sentrum.

Ny utdanning: Bærekraftige matopplevelser

FNs klimapanel sier at alle land skal produsere mat på egne ressurser. Den nye utdanningen, «Bærekraftige matopplevelser», handler om hvordan vi kan bidra til nettopp dette. Bruk av utmarka er en avgjørende del av løsningen i utmarkslandet Norge.

Powered by Labrador CMS