
Årets kokk-plakatene er klare
Om drøye 14 dager skal det avgjøres hvem som blir Norges Bocuse d’Or-kokk i 2018 og 2019. Nå er de fem deltakernes plakater klare.
Finalen i Årets kokk 2017 arrangeres i Mathallen tirsdag 12. september. Vinneren blir Norges neste Bocuse d’Or-kandidat. Trekning av kjøkken under konkurransen foregår for øvrig førstkommende tirsdag, 29. august.
Se plakatene under, der du også ser hvem som er commis og coach for dem fem deltakerne.

Filip August Bendi
Kandidat: Filip August Bendi, kjøkkensjef, N.B. Sørensen Annen Etage i Stavanger.
Commis: Håvard André Josdal Østebø, kokk, Restaurant Mondo i Sandnes.

Coach: Adrian Løvold, kjøkkensjef, Sabrura Sticks and Sushi i Trondheim.
Øyvind Bøe Dalelv
Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv, soussjef, Statholdergaarden i Oslo.

Commis: Aron Espeland, kokk, Vaaghals i Oslo.
Coach: Even Ramsvik, daglig leder, Lava Oslo.
Rasmus Johnsen Skoglund

Kandidat: Rasmus Johnsen Skoglund, mat- og menyansvarlig, AMJ management i Bodø.
Commis: Tony Allene Ghetachew, lærling, Tango bar & kjøkken i Stavanger.
Coach: Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef, Det kongelige hoff i Oslo.

Christian André Pettersen
Kandidat: Christian André Pettersen, kjøkkensjef, Restaurant Mondo i Sandnes.
Commis: Kim Iamram, kokk, Restaurant Mondo i Sandnes.
Coach: Karl Erik Pallesen, medeier og daglig leder, Fisketorget i Stavanger.
Geir Magnus Svae
Kandidat: Geir Magnus Svae, konsernkjøkkensjef, Bølgen & Moi AS.
Commis: Henrik Falkensten, kokk og pastrychef, Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo.
Coach: Christer Rødseth, kjøkkensjef, Vaaghals i Oslo.
Her kan du følge Bocuse d'Or Norge på Facebook
Her kan du lese alt om Norges innsats i Bocuse d'Or