Jan Eriksen og Elling Ånneland fra Ipinium Norge AS med Lightfry. (Foto: Ipinium Norge AS)

Lightfry – pommes frites uten fett

EatGood Sweden AB har knyttet til seg Ipinium Norge AS som ny distributør i Norge for sin ovn Lightfry.

Publisert

Lightfry er en ovn hvor du kan tilberede pommes frites, løkringer, ostesticks, chickennuggets og mye mer uten å steke i olje.

«Lightfry bygger på Air Fry Technology hvor varm damp, bevegelse og høy varme erstater frityrolje. Bransjefolk som har testet produkter stekt i Lightfry fremhever at smaken blir bra», heter det i en pressemelding.

Andre fordeler er:

* Bedre økonomi, ingen bruk av olje

* Betydelig mindre fett i maten som gjestene spiser

* Redusert behov for vask av ventilasjon

* Redusert brannrisiko

* Mindre fettos i luften som ansatte puster inn

* Bedre for miljø mht. produksjon og transport av frityrolje

* Fleksibel plassering, ikke avhengig av ventilasjon

Tre vinnere

Daglig leder i Ipinium Norge AS, Elling Ånneland, sier det er tre vinnere:

– Bedre økonomi for bedriften, sunnere mat for gjestene, og bedre arbeidsmiljø for ansatte på kjøkkenet. Han fremhever også muligheten til å plassere Lightfry uten å ta hensyn til ventilasjonsanlegget, sier Ånneland.

Installert hos Matkurs.no

Ipinium Norge AS har installert en Lightfry hos Matkurs.no i Oslo.

– Alle som driver serveringssteder, er velkomne til å ta kontakt dersom de ønsker å vite mer om Lightfry. Vi tar de gjerne med til Matkurs.no for å teste ulike produkter produsert i Lightfry, sier Elling Ånneland.

Nettside: Lightfry.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS