Smitteverntiltakene forsterkes ytterligere. (Foto: Glenn T. Walmann/Color Line)

Passasjerene går ikke i land i Kiel

Color Line styrker opplevelsestilbudet og forsterker smitteverntiltakene på rederiets to skip mellom Oslo og Kiel.

Fra lørdag 29. august vil Color Line tilby to dagers opplevelser i trygge omgivelser om bord på selskapets to skip MS Color Fantasy og MS Color Magic mellom Oslo og Kiel. Tilbudet vil gjelde passasjerer som vil starte i Oslo, og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo.

Forsterker smitteverntiltakene

Foto: Morten Holt

I tillegg til egenerklæring som en del av reisebetingelsene, vil passasjerene få målt kroppstemperaturen med thermo-kamera før de går om bord. Utstyr for dette vil være på plass i løpet av neste uke.

– Vi forsterker smitteverntiltakene samtidig som etablerte smitteverntiltak er godt innarbeidet. Trygge og gode rammer er avgjørende for både gjestene og våre ansatte, sier konsernsjef i Color Line, Trond Kleivdal.

Tyskland i rødt

Bakgrunnen for tilbudet er at Tyskland har gått fra gult til rødt smittenivå, og Color Line forventer at regjeringen vil følge Folkehelseinstituttets anbefaling om å innføre innreisekarantene fra Tyskland fra og med natt til lørdag 29. august.

– Ved å tilby en trygg opplevelsesreise uten å gå i land i Kiel, sikrer vi at driften av Color Magic og Color Fantasy opprettholdes slik vi også gjorde tidligere i sommer før grensene ble åpnet 15. juli, sier Kleivdal.

Teststasjoner

Fergetrafikken til og fra Norge vil bli betjent av SuperSpeed 1 og 2 mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand.

– På den måten sikrer vi at både norske og utenlandske passasjerer har et godt tilbud med skip mellom Norge og Europa, sier Kleivdal.

Den siste tiden er det sammen med helsemyndighetene etablert teststasjoner på terminalene til Color Line, der både passasjerer og ansatte frivillig kan teste seg.

– For Color Line er det viktig å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte på alle skip og terminaler, sier konsernsjefen.

Den viktige godstrafikken vil bli opprettholdt med Color Lines skip både mellom Norge og Danmark og Norge og Tyskland.

Color Line

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med skip i norsk skipsregister, norsk eierskap og norsk hovedkontor.

Color Line har gode rutiner for smittevern, og selskapet er det første i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS