Foto: Fýri Resort

Fýri har gjenåpnet

Fýri Resort i Hemsedal er et av verdens første «Mountain Boutique Resorts». Nylig gjenåpnet stedet etter koronakrisen – med ett svært så oppgradert fjellspa.

13.august ble Fýri gjenåpnet for gjester etter koronakrisen – med blant annet en 1000 kvadratmeter stor «Mountain Pool Club», som inkluderer «pool club» med en badetemperatur på 33 grader hele året og utendørs solsenger.

Alt ble oppført etter nedstengningen av Norge i mars som følge av Covid-19. Siden Fyri ble stengt, har arbeidet med å kunne invitere til et optimalt og unikt «Pool Club»-område pågått for fullt, og sist helg helg åpner Fyri for hotellgjester som kan nyte naturen fra bassengkanten.

– Endelig kan vi innvie vårt helt nye fjellspa sammen med våre gjester, i tillegg til å kunne presentere våre nye møtelokaler, treningsrom og det nye inngangspartiet. Dette blir veldig spesielt for oss. Å få bygge noe så fantastisk i så vakre omgivelser har vi drømt om i lang tid. Tiden med korona har vært tøff, men vi bestemte oss raskt for å satse mer. Satse enda mer på engasjement, gå inn med mer energi, sterkere kampånd, bedre service, penger og kjærlighet i vårt kjære Fyri- og fine Hemsedal, sier administrerende direktør for Fyri Resort, Henric Jacobsson.

Storsatsing i Skandinavia

Satsingen i Hemsedal er blant de største i de Skandinavia, med investeringer opptil 95 millioner.

«Hotellopplevelsesgruppen ESS Group gjenåpnet dørene til Fyri Resort med byggherre Anders Buchardt og alpin-legende Aksel Lund Svindal til stede sist torsdag. Med prisvinnende svenske hoteller som Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Hotel Pigalle, lanseres Fýri Resort – som et helt nytt hotell-konsept. Med ski-in ski-out konseptet, den nye heisen ved entreen, sammen med Hemsedals natur og satsningen på mountainbike, kan man nå virkelig kalle seg for en ny «kategoriresort». Målet er tydelig å konkurrere med de aller beste «mountain resortene» i Alpene og Dolomittene» , heter det i en pressemelding.

Glemme hva klokken for et øyeblikk

– Vi har siden starten av Ystad Saltsjöbad 2007 jobbet med å utvikle spa, bassenger, barer, restauranter, service, musikk, aktiviteter og ulike sterke reisekonsepter. Fyri er helt unikt ettersom vi har fått brukt all vår erfaring, og fått plassere et resort i Skandinavias vakreste natur. Tenk deg selv å få ligge i et 33 graders oppvarmet basseng, spise en perfekt bowl fra vår beachpool bar, bli servert forfriskende bobler, kjenne den nydelige house-mu- sikken som tar tak i deg litt ekstra, glemme hva klokken er for et øyeblikk, mens man omgås med sine beste venner. Å få gjøre alt dette med de vakre fjellene og naturen som kulisser kommer til å bli det beste vi har gjort til nå, sier Jonas Stenberg hos ESS Group.

«Året rundt-resort»

Fyri åpner 13 august og den nye storsatsningen er en «året rundt-resort» i Hemsedal. Belegget var oppe i 70 % allerede de første to månedene.

Fyri har gode rutiner med henhold til smittevern, hygiene og tiltak med restriksjoner både i inn- og uterom. Alle forhåndsregler tas, med stor påpasselighet med tanke på krav om distansering, for å skape et trygt miljø for alle gjester og ansatte.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS