Coach Christopher W. Davidsen (til venstre) og Norges kandidat i Bocuse d'Or Europe 2024, Håvard Werkland.
Coach Christopher W. Davidsen (til venstre) og Norges kandidat i Bocuse d'Or Europe 2024, Håvard Werkland.

Vil bidra til en bedre verden

Bocuse d’Or Winners, Stiftelsen Norsk Gastronomi og Host City Trondheim arrangerer en auksjon i forbindelse med Bocuse d’Or Europe. Midlene går uavkortet til arbeidet med å lage og servere fersk og næringsrik mat i krigsherjede områder.

 

World Central Kitchen (WCK) har til nå servert 350 millioner næringsrike måltider til mennesker i kriser over hele verden, og for øyeblikket er de aktive i Ukraina og Gaza, hvor de bistår med å håndtere akutt matmangel.

Lage og servere fersk og næringsrik mat

Nå lanserer Bocuse d’Or Winners, Stiftelsen Norsk Gastronomi og Host City Trondheim en auksjon i forbindelse med Bocuse d’Or Europe. 

Midlene går uavkortet til arbeidet med å være først i frontlinjen ved krig og humanitære kriser, for å lage og servere fersk og næringsrik mat.

Oppfordrer alle til å delta

Europas beste kokker er samlet i Trondheim for Europafinalen i Bocuse d'Or, hvor trønderen Håvard Werkland er Norges kandidat. Under konkurransedagene 19. og 20. mars, blir Trondheim fylt opp med medaljevinnende kokker fra hele Europa.

– Bocuse d’Or Europe i Trondheim gir oss også en enestående mulighet til å rette oppmerksomheten mot de pågående krisene i verden. Kokker i hele verden støtter lidenskapelig World Central Kitchens arbeid. Jeg oppfordrer alle, spesielt lokale og nasjonale bedrifter, til å delta i auksjonen og støtte arbeidet til WCK, sier Bocuse-kokk Tom Victor Gausdal.

Signerte kokkejakker auksjoneres bort

En Bocuse-kokkejakke signert av 20 internasjonale Bocuse-kokker som er i Trondheim denne uken, samt vinnerjakken til Håvard Werkland fra Årets kokk i 2023, signert teamet, legges under auksjonshammeren.

Pengene går uavkortet til WCK og deres viktige arbeid.

Stiftelsen Norsk Gastronomi og vertsby Host City Bocuse d’Or Europe, ved Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune, samarbeider med Bocuse d’Or Winners om denne auksjonen. Auksjonen er digital og hvem som helst kan legge inn bud. 

Budrunden stenger tirsdag 19. mars klokken 17.00.

Link til auksjonen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS