Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group
Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group

Lanserer nytt karaokekonsept i Norge

Det svenske restaurantkonsernet Social Eatertainment Group (SEG) lanserer karaokekonseptet Sing Sing Karaoke i Norge.

Først ut er studentbyen Trondheim, og Lars Höglin fra Social Eatertainment Group legger ikke skjul på at de har offensive vekstplaner for Norge.

Siden Sing Sing åpnet dørene i Gøteborg i 2017 har helgene vært fullbooket ukesvis i forveien, og den samme responsen forventes når dørene åpner i Trondheim i november 2022.

Ambisjon om å bli størst på karaoke i Norge og Norden

Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group
Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group

– Vår ambisjon er å bli størst på karaoke i Norge og Norden. Per i dag finnes det noen andre aktører, men vårt konsept tilbyr et helt nytt kvalitetsnivå på både mat- og helhetsopplevelsen. Vi har stor tro på at festglade nordmenn vil trykke vårt konsept til deres hjerter, sier konseptansvarlig i Social Eatertainment Group, Lars Höglin.

Sing Sing Karaoke er en del av Social Eatertainment Group som også eier de kjente restaurantkjedene O’Learys og Harrys. Felles for alle konseptene til SEG er at de kombinerer mat, drikke og underholdning, såkalt eatertainment. SEG har i dag om lag 150 enheter i 16 land og omsetter for nærmere tre milliarder svenske kroner, med mål om 400 enheter i løpet av de fem neste årene.

Mål om 50 lignende barer i Norden

– Sing Sing i Trondheim blir vår andre karaokebar, samtidig som vi allerede er i gang med å bygge fire til i Norden. Målet er å ha hele 50 Sing Sing Karaoke fordelt på de nordiske landene i løpet av de neste fem årene, hvorav 15 av disse skal være i Norge. Majoriteten av disse kommer til å være franchise, men vi kommer også til å etablere et par egne på strategiske steder, som i Trondheim, sier Höglin.

SEG har allerede hentet en daglig leder til Sing Sing Karaoke Trondheim, men jakten på erfarne og kreative folk har så vidt begynt. De vil trenge en stor stab til Trondheims-avdelingen med entusiastiske folk, både på kjøkkenet og i baren.

På jakt etter ansatte

– Personalet er en stor del av opplevelsen, og vi er nå på jakt etter folk som vil kombinere hobbyen sin med jobb. Elsker du å synge, danse og lage god stemning, samtidig som du vil jobbe i bar? Da er Sing Sing arbeidsplassen for deg, sier Höglin.

Private karaokerom er det bankende hjertet til Sing Sing. Med nådeløs kraft buldrer det gjennom hele stedet. Den lekne energien vises i alt, fra interiøret til personalet som alltid lager god stemning. Her kan de ansatte få leke seg, samtidig som de har en fast og god jobb.

Festdestinasjon

Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group
Illustrasjonsfoto: Social Eatertainment Group

– I en verden hvor grensen mellom kontor og hjemmet har blitt visket ut, og fysiske møter er erstattet med Teams, er vi overbevist om at sosialisering med venner, familie og kollegaer blir viktigere enn noen gang, fortsetter Höglin.

Sing Sing Karaoke er en festdestinasjon som med sine private japaninspirerte karaokerom kombinert med fargerike cocktails og asiatisk street–food, tiltrekker seg alle slags folk og konstellasjoner. Takket være de private karaokerommene med mer enn 100 000 sanger, får gjestene en annerledes opplevelse enn om de går på en tradisjonell karaokeklubb. Her inviteres alle til å være sitt lykkeligste og mest åpne jeg.

– Sing Sing minner litt om den siste timen av vorspielet hjemmet når stemningen er elektrisk og alle synger av full hals til favorittlåta si, sier Höglin.

Som et resultat av enorm etterspørsel etter karaokerom i helgene, samtidig som nesten alle vil fortsette å synge og forlenge bookingen sin, blir det i helgene arrangert barkaraoke. Dette er en mer tradisjonell karaoke med publikum ute i selve baren. Det er gratis og en fin måte for erfarne og uerfarne sangfugler å vise frem sine ferdigheter.

Sing Sing Karaoke serverer en blanding av tradisjonell og moderne asiatisk street-food.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS