De tre finalistene, Fæby Bryggeri (øverst), Ystepikene (nede til venstre), og Tveter Gård Foredling/Den Sorte Havre nederst til høyre. (Foto: Innovasjon Norge)
De tre finalistene, Fæby Bryggeri (øverst), Ystepikene (nede til venstre), og Tveter Gård Foredling/Den Sorte Havre nederst til høyre. (Foto: Innovasjon Norge)

Finalistene i Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for 2022

Årets tre finalister til Bedriftsutviklingsprisen i landbruket er klare. Det er Ystepikene fra Rogaland, lokalmat og frossenpizza fra Fæby bryggeri i Trøndelag, og sort havre fra Tveter Gård i Viken.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS