Foto: DestinasjonsKirurgene

Beitostølen pyntes til jul

Prosjekt «JuleFjellandsbyen Beitostølen» er i gang. De første «wow-attraksjonene» er på plass i det som skal bli en nytt og attraktivt jule- og vinterprodukt.

Publisert

– Dette blir utvilsomt attraksjonene vi håpet på. Ei juletrekule du kan gå inn i, og et juletre i wow-størrelse er allerede på plass i sentrum. Mot slutten av uka kommer flere spektakulære lys-installasjoner, sier Bjørn B Jacobsen i prosjektet «JuleFjellandsbyen Beitostølen», som næringen i fjellandsbyen står bak.

Les også: Ny spenstig julesatsing på Beitostølen

Skape et spennende og attraktivt jule- og vinterprodukt

Foto: DestinasjonsKirurgene

Når næringen på Beitostølen har gått sammen for å bygge opp dette som skal bli den nye jule- og vinterattraksjonen, er det med ambisjoner å skape et spennende og attraktivt jule- og vinterprodukt, som skal bygges ut år for år framover.

– Konseptet bygger på to grunnsteiner; lys-installasjoner som den store visuelle attraksjonen, i tillegg til opplevelser, eventyr og juleshopping som den andre biten. I år, og i alle fall enn så lenge, konsentrerer vi oss om lys-attraksjonene, både fordi vi ikke har hatt tid til å rekke over mer enn dette siden vi sjøsatte prosjektet i høst, og fordi Korona-situasjonen gir begrensninger. Så snart situasjonen letter, og myndighetene gir grønt lys, er det straks mye enklere for oss å kommunisere med trommer og trompeter, forklarer Jacobsen.

Stor juletrekule

Foto: DestinasjonsKirurgene

Den gigantiske juletrekula kan man kan både gå inn i, og man kan sette seg ned på de reinskinn-kledde benkene inne i kula.

På terrassen til Lodge900, troner nå et gigantisk lysende tre, i en utførelse og størrelse du ikke har sett i fjellet tidligere.

Mot slutten av uka er det duket for to nye installasjoner. Også disse er spektakulære både i størrelse og utførelse, og tematisk veldig typisk for Beitostølens identitet. Hva det er får vi vente og se til installasjonene kobles til strømnettet.

– Med Beitosprinten på gang til helga, bidrar dette til å skape julestemning og ei trivelig ramme for skiløperne, ledere og pressekorpset, som snart innfinner seg på Beitostølen, og så vil installasjonene lyse både fram mot jul og til utpå nyåret, sier Jacobsen i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS