Victoria Hotel i Stavanger går inn i Best Western.
Victoria Hotel i Stavanger går inn i Best Western.

Best Western med to nye norske hoteller

Best Western har knyttet til seg to nye hoteller i strategiske byer i Norge, Victoria Hotel i Stavanger og Hotel Norge i Kristiansand.

Publisert
– Vi har jobbet målrettet for å styrke vår posisjon i de større byene i Norge, sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge. (Foto: Morten Holt)
– Vi har jobbet målrettet for å styrke vår posisjon i de større byene i Norge, sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge. (Foto: Morten Holt)

Begge hotellene vil bli representert under brandet Best Western Plus, som skal være hotellene med «det lille ekstra».

– Vi har jobbet målrettet for å styrke vår posisjon i de større byene i Norge. Derfor er vi ekstra glade for å få inn disse to veletablerte byhotellene med sjel og tradisjon. Med vår globale distribusjon og nettverk vet vi at vi vil få gjester fra hele verden til Victoria Hotel og Hotel Norge, sier Hege Ramm, Norge-sjef for Best Western Hotels & Resorts.

Fra Victoria Hotel i Stavanger.
Fra Victoria Hotel i Stavanger.

Victoria Hotel i Stavanger

Victoria Hotel ligger i sentrum av Stavanger. Hotellet holder til et er gammelt og ærverdig bygg, som er over 100 år gammelt og holdt i viktoriansk stil.

Hotellet har totalt 107 gjesterom, to restauranter – en biffrestaurant, Big Horn, og en gourmet restaurant, Nero, i tillegg til baren – Holmen Bar.

I tillegg er det åtte møterom av forskjellige størrelser, alle med naturlig dagslys. Bankettsalen kan ta opptil 180 personer i møte eller opptil 200 personer til bankett. Hotellet er et forretningshotell med mye kurs og konferanse, selskaper og også individuell ferie/fritids- og turoperatørtrafikk om sommeren.

Resepsjonen på Hotel Norge i Kristiansand, som nå blir et Best Western-hotell.
Resepsjonen på Hotel Norge i Kristiansand, som nå blir et Best Western-hotell.

– Best Western er en av verdens største merkevarer innen reiselivet. For Victoria Hotel var dette et naturlig valg som gir oss en større tilgang til det globale markedet. Med det nye samarbeidet har Victoria en sterk merkevare i «ryggen», og Best Western har tilgang til en større kapasitet i Stavanger. Sammen ser vi positivt på fremtiden, sier Catrine Vedøy, direktør på Victoria Hotel, i en pressemelding.

Hotel Norge i Kristiansand

Hotel Norge ligger midt i sentrum av Kristiansand, med gågaten Markens som nærmeste nabo. Kilden Teater- og Konserthus, strandpromenaden og Fiskebrygga ligger like ved.

Hotellet, med 172 rom, har hatt en fremtredende plass blant hotellene i Kristiansand i alle år.

Fra ett av rommene på Hotel Norge.
Fra ett av rommene på Hotel Norge.

Eget bakeri sørger for nystekte bakervarer til frokost. Det er 20 møterom maksimal kapasitet er 150 personer. Hotellet har også en meget populær restaurant på gateplan som akkurat nå står foran en total renovering og vil være klar for nylansering i begynnelsen av juli 2016. Også dette hotellet er et forretningshotell med stort fokus på kurs og konferanse, selskaper, idrett og kultur, og ferie/fritids- og turoperatørtrafikk, heter det i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet

– Det som var viktig for oss da vi skulle finne en ny kjede å samarbeide med, var å finne noen som langt på vei har de samme verdier som oss. Best Western ble et naturlig valg da et medlemsskap tillater individualisme og frihet til å dyrke våre styrker og særegenheter ved hotellene, samtidig som vi ser et meget godt grunnlag et fruktbart samarbeid sier Benedikte Rosland, direktør på Hotel Norge i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, o samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS