Amalie Hotel i Tromsø blir et Best Western-hotell. (Foto: Morten Holt)

Best Western til Tromsø

Amalie Hotel i Tromsø er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjøgata midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western.

Publisert
Amalie Hotel. (Foto: Morten Holt)

Amalie Hotel er et lite hotell med 48 rom midt i Tromsø sentrum. Frokostrestauranten er nylig renovert.

Hotellet eies og drives av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø, med totalt fem overnattingsbedrifter og leiligheter.

Sure Hotel by Best Western er varemerket for mellomklassehotellene med «bra standard og service til en riktig pris», skrives det i en pressemelding.

Nyrenovert frokostrestaurant på Amalie Hotel. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

Endelig på plass i Tromsø

– Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste, sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge.

Fra Amalie Hotel. (Foto: Best Western Hotels & Resorts)

– Vi har stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel med sin sentrale beliggenhet og personlige service passer ypperlig både for våre corporate-gjester og feriereisende, legger hun til.

Nye kundegrupper

– Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet. Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen corporate-segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe, sier eier og daglig leder av Enter Tromsø, Idar K. Gabrielsen, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS