Fra designhotellet U&Me Hotel i Umeå. (Foto: Hotellet)
Fra designhotellet U&Me Hotel i Umeå. (Foto: Hotellet)

Lanserer BW Signature Collection

Best Western Hotels & Resorts lanserer det nye konseptet BW Signature Collection by Best Western, som en del av den strategiske satsingen mot å bli Skandinavias ledende hotellaktør innen mellomsegmentet.

Publisert

«Konseptet er et samlingsnavn for utvalgte hoteller med unike innredningskonsepter og gjennomtenkt design. Først ut til å bære navnet er et av Umeås mest innovative designhotell, U&Me Hotel», heter det i en pressemelding.

U&Me Hotel. (Foto: Hotellet)
U&Me Hotel. (Foto: Hotellet)

U&Me Hotel i Umeå først ut

Fra og med januar 2018 er det arkitekttegnede designhotellet U&Me Hotel i Umeå det første hotellet i BW Signature Collection. Hotellet har valgt å bli med i BW Signature Collection da konseptet for det nye varemerket og hotellets fokusområder går hånd i hånd.

– Som privateid virksomhet med stor integritet, klar profil og vårt eget sterke varemerke var det viktig for oss å finne en partner med forståelse for selvstendige, eksklusive hotell som også kunne møte oss forretningsmessig med et sterkt partnerskap, sier administrerende direktør i Fort Knox (eierselskapet til U&Me Hotel), Markus Olsson.

Enklere for gjestene

Best Western Hotels & Resorts-familien består i dag av flere varemerker og konsepter. Inndelingen gjør det enklere for gjester å finne de hotellene som passer dem og deres behov best.

– Vi arbeider kontinuerlig med å utvide hotellfamilien vår. Det viktigste er ikke å være størst, men å ha en utsøkt mix av hotellperler som matcher ulike gjesters behov. Vårt fokus er å utvide tilbudet av nisjedesignhoteller som vi opplever voksende etterspørsel etter, sier administrerende direktør i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia, Johan Kukacka, i en pressemelding.

Flere på gang i 2018

Det nye varemerket retter seg til gjester som søker et behagelig opphold med det lille ekstra i service, innredningsdetaljer og design.

I forbindelse med tilslutningen av U&Me Hotel, blir også det historiske søsterhotellet Stora Hotellet medlem. Dette får den eksklusive merkingen BW Premier Collection.

I løpet av 2018 vil flere hoteller bli med i BW Signature Collection.

Les også: Historisk Umeå-hotell inn i Best Western

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS