Nytt norsk Best Western-hotell

Best Western har signert sitt første norske hotell i 2016. 1. februar går Klingenberg Hotel på Årdalstangen inn i Best Western.

Publisert
Klingenberg Hotel på Årdalstangen blir går inn i Best Western-kjeden.
Klingenberg Hotel på Årdalstangen blir går inn i Best Western-kjeden.

– Klingenberg Hotel er et veldig hyggelig hotell med god standard. Årdalstangen er en viktig destinasjon spesielt med tanke på ferie/fritidsmarkedet. Våre andre medlemshoteller i området setter pris på tilskuddet, og ser at flere hoteller i kjeden genererer mer trafikk til alle, sier Hege Ramm, som leder Best Western i Norge, i en pressemelding.

Klingenberg Hotel blir en del av Best Western 1. februar 2016.
Klingenberg Hotel blir en del av Best Western 1. februar 2016.

Rustet opp gjennom flere år

– Vi har rustet opp hotellet til dagens gode standard gjennom flere år, sier Erling Eggum, eier og direktør av Klingenberg Hotel.

Restauranten på Klingenberg Hotel.
Restauranten på Klingenberg Hotel.

– Valget falt på Best Western på grunn av deres profesjonelle salgs- og markedsarbeid både innen ferie/fritid, yrkestrafikk og kurs og konferanse. Det er også viktig med kjedens brede distribusjon innen alle bookingkanaler, og vi har store forventninger til samarbeidet, sier Eggum.

Samfunnshotell for Årdalstangen og Øvre Årdal

Hotellet innerst i Sognefjorden har 49 rom, konferansesaler med plass til totalt 100 personer, grupperom, flere restauranter og barer og store selskapslokaler. Hotellet har også trimrom med sauna og solarium. Klingenberg Hotel er et samfunnshotell for Årdalstangen og Øvre Årdal, 12 km unna.

Årdalstangen ligger i et naturskjønt område tett på Jotunheimen, og det er mye turisme, nasjonal og internasjonal, både grupper og individuelle reisende, hele sommersesongen. Hotellet har også mye yrkestrafikk fra industrien i området.

Sogndal flyplass ligger ca. 45 minutter unna, og fra Oslo tar det 4,5 timer med bil langs E16, fergefritt. Hovedvirksomheten til hotellet er kurs & konferanse, selskaper, yrkestrafikk, turisme og annen ferie/fritidstrafikk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.  

 

Rom på Klingenberg Hotel.
Rom på Klingenberg Hotel.
Powered by Labrador CMS