Best Western Plus Hotel Waterfront.

Blir Best Western-hotell

Novotel Göteborg blir nå et Best Western-hotell, og får navnet Best Western Plus Hotel Waterfront.

Publisert

I det som tidligere var Carnegies gamle porterbryggeri, finnes det i dag 151 rom, 11 konferanselokaler, wellness-avdeling, bar, restaurant og en terrasse med havutsikt.

Ved Göteborgs havn

Novotel Göteborg er et firestjerners fullservicehotell som ligger ved Gøteborgs havn, i det trendy området Klippan.

Klippan er et område under stor utvikling og med et variert mangfold. Her finnes det en miks av gamle og nybygde boliger, restauranter, kafeer, hotell, kontor og konferanselokaler. Mange kunstnere og kreative personer henter inspirasjon fra Klippans omgivelser.

Muligheter

– Vi valgte Best Western for å ta del i deres kommersielle styrke, samtidig som det gir oss muligheter for å videreutvikle hotellets konsept og unike identitet, sier Jerker Dellblad, daglig leder for Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg, i en pressemelding.

– Göteborg er en av Skandinavias viktigste destinasjoner og Hotel Waterfront Göteborg blir et veldig verdifullt tilskudd for oss. Hotellets høye kvalitet, historie og konsept gjør det til en veldig god representant for Best Western Plus, sier Johan Michelson, Sverige-sjef for Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, o samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS