Fra NM i maskinoppvask. (Foto: Morten Holt)

Meld deg på NM i maskinoppvask 2020

Arrangøren har allerede nå åpnet for registrering av deltakere til neste NM i maskinoppvask, som arrangeres på Smak-messen på Norges Varemesse i 2020.

Publisert

– Vi starter allerede nå for å få med ett så bredt utvalg som mulig. Oppvaskere fra alle sektorer i horecamarkedet ønskes velkommen. Jobber du i en kantine, restaurant, hotell eller restaurant er du en potensiell deltaker i konkurransen. Det er kostnadsfritt å melde seg på og delta i NM, sier daglig leder for Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN), Joe Harald Strand.

Ketil A. Andreassen vant NM i maskinoppvask i 2017. Nå kan du melde deg på og forberede deg til konkurransen i 2020. (Foto: 

Arrangeres i mars 2020

NM arrangeres på Smak 2020, som arrangeres i Lillestrøm fra 3. til 6. mars 2020.

Den siste NM-konkurransen ble gjennomført på Smak 2017.

– Premiene den gangen var 10 000 kroner til vinneren, 5000 kroner til sølvvinneren og 3000 kroner til bronsevinneren, forklarer Strand.

Daglig leder Joe Harald Strand i BFSN, som står bak NM i maskinoppvask. (Foto: Morten Holt)

Les også: Kokken Ketil A. Andreassen fra Østfold vant NM i maskinoppvask 2017

Meld deg på i god tid

– Vi ønsker så mange påmeldinger som mulig. Alle som registrerer sin interesse for å delta, vil i god tid før konkurransen, bli kontaktet av oss med beskjed om de til slutt får plass i Norgesmesterskapet eller ikke. Du registrerer deg og legger igjen navn og epostadresse, slik at vi kan kontakte deg. Vi ønsker alle nye og tidligere deltakere velkommen til å registrere seg, uttaler Joe Harald Strand.

Her kan du registrere deg

Les mer om konkurransen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS