Sven Erik Renaa tar over presidentvervet for Team Norway i Bocuse d'Or etter Tom Victor Gausdal. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Tar over som president

Sven Erik Renaa overtar etter Tom Victor Gausdal som styreleder i Akademiet, og blir med det også president for Team Norway til Bocuse d’Or Europe i 2022 og Bocuse d’Or i Lyon i 2023.


Akademiet består av tidligere norske Bocuse d’Or-deltakere.

Driver Michelin-restaurant

Sven Erik Renaa skal være Norges jurymedlem i Bocuse d'Or Europe 2022 og Bocuse d'Or 2023. (Foto: Tom Haga)

Sammen med kona Torill, driver Renaa Norges eneste restaurant med to stjerner i Guide Michelin (2021).

– Det er et ansvarsfullt oppdrag å lede Akademiet, og især er det ærefullt fordi styreleder i foreningen også er det norske lagets leder i de internasjonale konkurransene, og med det Norges internasjonale dommer i Bocuse d’Or 2022 og 2023. Jeg ser frem til samarbeidet med vår neste kandidat, akademikokkene, stiftelsen og alle de gode kreftene rundt oss, sier påtroppende styreleder i Akademiet, Sven Erik Renaa.

Styret i Akademiet

Som styreleder i Akademiet, skal Renaa også bidra til å kvalitetssikre stiftelsens arbeid med kokkekonkurranser og sørge for at Norge forblir verdensledende i Bocuse d’Or. I tillegg til Renaa, består styret i Akademiet av Bocuse-kokkene Christopher W. Davidsen ved Speilsalen i Trondheim og Tom Victor Gausdal i restaurantgruppen Lava i Oslo.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS