
Tar over som president
Sven Erik Renaa overtar etter Tom Victor Gausdal som styreleder i Akademiet, og blir med det også president for Team Norway til Bocuse d’Or Europe i 2022 og Bocuse d’Or i Lyon i 2023.
Akademiet består av tidligere norske Bocuse d’Or-deltakere.
Driver Michelin-restaurant

Sammen med kona Torill, driver Renaa Norges eneste restaurant med to stjerner i Guide Michelin (2021).
– Det er et ansvarsfullt oppdrag å lede Akademiet, og især er det ærefullt fordi styreleder i foreningen også er det norske lagets leder i de internasjonale konkurransene, og med det Norges internasjonale dommer i Bocuse d’Or 2022 og 2023. Jeg ser frem til samarbeidet med vår neste kandidat, akademikokkene, stiftelsen og alle de gode kreftene rundt oss, sier påtroppende styreleder i Akademiet, Sven Erik Renaa.
Styret i Akademiet
Som styreleder i Akademiet, skal Renaa også bidra til å kvalitetssikre stiftelsens arbeid med kokkekonkurranser og sørge for at Norge forblir verdensledende i Bocuse d’Or. I tillegg til Renaa, består styret i Akademiet av Bocuse-kokkene Christopher W. Davidsen ved Speilsalen i Trondheim og Tom Victor Gausdal i restaurantgruppen Lava i Oslo.