Bondelagskokk Mette Julius Evensen. (Foto: Norges Bondelag)
Bondelagskokk Mette Julius Evensen. (Foto: Norges Bondelag)

Hvordan servere norske tradisjonsoster?

Bondelagskokken Mette Julius Evensen er bekymret for at norske tradisjonsoster er i ferd med å bli borte fra vår matkultur. Med nye, moderne oppskrifter ønsker hun å åpne flere øyne for hvordan de kan de kan serveres.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS