Nå er den nye utgaven av Speilsalen på Britannia Hotel åpnet. (Foto: Speilsalen/Lars Petter Pettersen)

«Nye» Speilsalen er klar for nye eventyr

I februar i år ble Speilsalen på Britannia Hotel belønnet med en Michelin-stjerne. Få måneder etterpå ble restauranten stengt. Nå står den frem i ny drakt.

Publisert
Hovedsommelier Henrik Dahl Jahnsen (til venstre) sammen med hotelldirektør Mikael Forselius. (Foto: Morten Holt)

I løpet av 10 måneder fikk Speilsalen, anført av Bocuse d’Or-kokk Christopher W. Davidsen og hans nære kokker med blant andre Håvard Werkland i spissen, samt hovedsommelier Henrik Dahl Jahnsen, en stjerne i Michelin-guiden.

Det var ikke nok. Nå er restauranten oppgradert, og det siktes mot enda flere stjerner.

Ville utvikle seg videre

Håvard Werkland og Christopher W. Davidsen er sentrale kokker i Speilsalen i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

«Velkommen til vår renoverte restaurant! Når Norge tok sommerferie, stengte vi våre dører og tenkte på hvordan vi kunne utvikle oss og ta restauranten til nye høyder. Vi ønsket å videreutvikle opplevelsen, og ville tilby en enda høyere grad av service, interaksjon mellom kokker, gjester og servitører. Resultatet ble vår egen kaviarbar i restauranten sammen med et vinrom og dessertstasjon. Speilsalen er den eneste restauranten i Norge med egen kaviarbar, og vi har et fantastisk utvalg fra vår samarbeidspartner Rossini Caviar. Vi er også stolte å meddele at Speilsalen er blitt en ny Krug-Ambassade», skrives det på Speilsalens Facebook-side.

Kjøkkensjef Christopher W. Davidsen kunne ta seg en liten skål etter at Michelin-stjernen ble klar i februar i år. (Foto: Morten Holt)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS