For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Thomas Digervold, Olav Bleie og Maximillian McGregor hadde mye å fortelle om sider – den foredlede eplesaften som seiler i medvind.
Thomas Digervold, Olav Bleie og Maximillian McGregor hadde mye å fortelle om sider – den foredlede eplesaften som seiler i medvind.

Norsk sider fosser fram

– Vi har en vei å gå når det gjelder å servere sider i restauranter. Mange av dem som tilbyr det, har bare utenlandske billigvarianter i menyen. Da får ikke gjestene mulighet til å lære om de ulike norske kvalitets-sidertypene, sier Thomas Digervold.

Powered by Labrador CMS