Sofie Eidissen Ljøkjell er ny hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. (Foto: Clarion Hotel)

Overtar ledelsen på Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Sofie Eidissen Ljøkjell (25) er ansatt som hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. Hun starter i sin nye stilling 15. januar 2020.

Publisert

Den unge lederen på 25 år har allerede lang erfaring i bransjen, og har jobbet i Nordic Choice Hotels i sju år.

– Skien er en meget spennende destinasjon. Ljøkjell har til tross for sin unge alder vist at hun er klar for oppgavene som direktør, og jeg er helt sikker på at hun er den riktige personen til å lede hotellet, sier driftsdirektør for Clarion Collection Hotel i Norge, Mathias Mansoori.

Startet på Britannia Hotel

Ljøkjell har studert hotelledelse ved Norsk Hotellhøgskole på universitetet i Stavanger. Hennes første jobb som tenåring var på anerkjente Britannia Hotel i Trondheim, der hun jobbet som stuepike.

Siden da har hun vært innom flere ulike stillinger som servitør, resepsjonist og nyligst som «stage manager» for Quality Hotel Residence.

Skal være et samlingspunkt

– For meg er høydepunktet å få jobbe med, og bli kjent med mine nye kollegaer på hotellet. Sammen skal vi sørge for at Clarion Collection Hotel Bryggeparken er og forblir byens hotell. Mitt ønske er at hotellet skal være et naturlig samlingspunkt for tilreisende og ikke minst byens befolkning. Om det er kaffe med kollega, hotellfrokost med venner eller arrangementer. Dørene våre skal være åpne for hele Skien, sier Sofie Ljøkjell.

Eidissen Ljøkjell snart ferdig med Nordic Choice Hotels’ lederutdanning som «management trainee» innen kjeden Clarion Hotel.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS