Clarion Hotel the Hub i Oslo sentrum. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Clarion Hotel the Hub i Oslo sentrum. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Blir hotellsjef på Clarion Hotel the Hub

Marianne Høybakk (28) er ansatt som ny hotellsjef for Clarion Hotel the Hub (tidligere Clarion Royal Hotel Christiania) i Oslo. Hun starter i stillingen i september.

Publisert
Marianne Høybakk blir ny hotellsjef på Clarion Hotel the Hub (tidligere Royal Christiania). (Foto: Nordic Choice Hotels)
Marianne Høybakk blir ny hotellsjef på Clarion Hotel the Hub (tidligere Royal Christiania). (Foto: Nordic Choice Hotels)

Høybakk har som hotel manager for Clarion Hotel The Edge i Tromsø vunnet og vært nominert til en lang rekke priser for sitt talent og lederskap i bransjen. Nå har hun fått toppjobben som hotellsjef («hotel manager») på Clarion Hotel the Hub.

Åpner i mars neste år

André Schreiner. (Foto: Nordic Choice Hotels)
André Schreiner. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019 og blir nærmeste nabo til Oslo S og Jernbanetorget. Hotellet vil få 810 hotellrom og konferanse- og møteromkapasitet til 1850 mennesker. Hotelldirektør André Schreiner er stolt av å få Marianne Høybakk med i ledergruppen.

– Høybakk er et godt eksempel på hvordan dyktige talenter får prøve seg på krevende og spennende oppgaver i Clarion Hotel. Med sin erfaring fra både oppstart og drift, og ikke minst energi og entusiasme for hotell, er hun perfekt til jobben som hotellsjef på The Hub. Vi gleder oss til hun er på plass i Oslo i september, sier Schreiner i en pressemelding.

Lederkompetanse

Høybakk er bare 28 år, men har rukket å opparbeide seg en solid lederkompetanse etter å ha vært med på oppstarten av Clarion Hotel the Edge i Tromsø. For ett år siden vant hotellet «Best International Clarion Hotel of the Year», i konkurranse med hoteller fra hele verden.

I år er hotellet stemt frem som Nord-Norges beste på TripAdvisor. I 2017 vant Høybakk selv prisen «Department Manager of the Year» i Clarion Hotels, og var i år blant finalistene i NHO Reiselivs kåring av «Årets Unge Leder».

Clarion – et sted å lære og utvikle seg

– Clarion er et veldig godt sted å lære og utvikle seg innen hotellfaget, omgitt av dyktige kolleger og herlige gjester. Etter fantastiske år i Tromsø gleder jeg meg nå til å være med på oppstarten av Oslos nye storstue, The Hub, sier Marianne Høybakk.

– Jeg kom til Clarion Hotel the Edge som resepsjonssjef og fikk etterhvert også ansvaret for husøkonomavdelingen, før jeg ble hotel manager for to og et halvt år siden. Hotelldirektør Øyvind Alapnes og kollegene på The Edge har virkelig gitt meg muligheten til å utvikle meg. Jeg elsker å se både fornøyde gjester og fornøyde medarbeidere, og jeg gleder meg til å skape magiske hotelløyeblikk på The Hub. Til høsten skal vi rekruttere 300 nye kollegaer i Oslo. Det er utrolig gøy å få være med å bygge både hotellet og Clarion-kulturen, sier hun.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS