Restaurant Agern.

Nordisk mat med Meyer i New York

Den danske kokken Claus Meyer har åpnet restauranten Agern i New York. Søkelyset er selvfølgelig satt på «ny nordisk mat».

Publisert
Claus Meyer. (Foto: Arkiv)

Claus Meyer er blant annet kjent for å ha startet prisbelønte Noma sammen René Redzepi, og han har også tatt med seg flere nordiske innslag til USA. Hans kjøkkensjef på nye Agern er nemlig islandske Gunnar Gíslason.

Hele menyen er preget av Norden – med både nordiske råvarer og gamle nordiske teknikker i matlagingen.

Danske Claus Meyer har åpnet en ny restaurant i New York.

100 sitteplasser

Den nye restauranten i New York har plass til 100 personer.

Men Meyer akter ikke å stoppe med dette, Han har flere planer i verdensmetropolen. Han har planer om å starte en kokkeskole i Brownville, et nytt bakeri med dansk preg i Williamsburg og et nordisk matmarked like ved Agern, for å nevne noen av planene.

Her finner du Agern restaurant på Facebook

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS