Fra lobbyen på Comfort Hotel Xpress Central Station. (Foto: Comfort Hotel)

Comfort Hotel Xpress Central Station på gaselleliste

Flere års hardt arbeid har gitt resultater, og Comfort Hotel Xpress Central Station er stolte av å kunne kalle seg «gasellebedrift».

Publisert

Nominasjonen gjør også at hotellet er med i konkurransen om å bli «Årets gasellebedrift» på kåringen i desember.

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste må bedriften de siste årene ha minst doblet omsetningen over fire år, ha positivt samlet driftsresultat, ha omsetning over én million kroner første år, levert godkjente regnskaper, unngått negativ vekst og være registrert som aksjeselskap.

– Alle gjør en fantastisk jobb

– Vi er ydmyke over å være nominert til «Årets gasellebedrift», og jeg ønsker å rette en stor takk til hele alle ansatte som gjør en fantastisk jobb hver dag for at vi skal være det naturlige valget for våre gjester. Det er takket være dem at vi har hatt en jevn og positiv vekst siden dørene åpnet på hotellet. Gjennom vårt gjesteløfte jobber vi hver dag med å ta vare på våre medmennesker og planeten vår samtidig som vi driver hotellet lønnsomt. «Selected service» er fremtiden og vi er utrolig stolte av å få være en del av Comfort Hotel, sier hotelldirektør på Comfort Hotel Xpress Central Station, Emelie Hamberg, i en pressemelding.

Kårer «Årets gaselle» 5. desember

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske gasellene i samarbeid med Bisnode. «Årets gaselle» blir kåret 5. desember 2018.

I den kommende utgaven av magasinet Horeca kan du lese om et annet Comfort-hotell i Oslo. Comfort Hotel Xpress Youngstorget, som også har gode tall å vise til. Hotellet er vår «typebedrift» i nummer 7 2018.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS