Illustrasjonsfoto: R & K Service

Coor kjøper etablert Stavanger-bedrift

Coor har kjøpt renholds- og kantineleverandøren R & K Service i Stavanger. Tidligere eier og daglig leder Bernt Ellingsen vil fortsette i stillingen som daglig leder.

R & K Service omsetter for om lag 80 millioner kroner, og har rundt 130 ansatte.

Økt geografisk dekning

Oppkjøpet vil gi Coor økt geografisk dekning i Norge, og vil styrke sin kompetanse innen renhold og kantine.

– Dette oppkjøpet passer godt inn i Coors vekststrategi. Det er et veldrevet selskap med høy kundelojalitet. Vi ser frem til å få alle de flinke ansatte til R & K Service om bord i Coor for å utvikle tjenestene våre sammen. R & Ks profil, der service, kvalitet, kompetanse og lagarbeid sitter i høysetet, passer godt sammen med Coors selskapsverdier, og vi tror derfor dette er en god kulturell match, sier administrerende direktør i Coor Norge, Nikolai Utheim.

Tidligere eier fortsetter som daglig leder

Tidligere eier og daglig leder Bernt Ellingsen vil fortsette i stillingen som daglig leder.

– Dette er en viktig milepæl for R & K Service AS. Vårt kundefokuserte selskap får nå mulighet til å bli en del av en sterk nordisk merkevare. Vi får tilført ytterligere kompetanse og kan videreutvikle samarbeidet med våre kunder. Jeg ser frem til at vi sammen skal fortsette arbeidet med å styrke det som alltid har vært kjennetegnet til R & K Service AS, nemlig fleksibilitet og kunden i sentrum. Hele teamet i R & K Service AS fortsetter som før slik at våre kunder vil merke minimale endringer, sier Bernt Ellingsen.

Startet i 1992

R & K Service ble etablert som en renholdsbedrift i 1992, der målet var å tilby høy servicegrad og kvalitet lokalt i Rogaland. Siden den gang har bedriften utviklet seg til å operere i flere fagområder og tilbyr i dag også kantinetjenester, catering og byggrenhold.

R & K Service AS er i dag en av distriktets ledende aktører innen renhold og kantinetjenester. Kundegruppen er stor og varierer fra små, mellomstore og større virksomheter – til idrettsarenaer og offentlige bygg.

– Gjennom oppkjøpet av R & K Service vokser Coors norske virksomhet i tråd med vår vekststrategi og Coors posisjon som markedsledende i Norden innen IFM styrkes ytterligere, administrerende direktør og konsernsjef i Coor, kommenterer Anna Carin Grandin i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS