Røisheim. (Foto: De Historiske/Røisheim Hotell)

Siste sesong som vert på Røisheim

Etter sju sesonger på Røisheim, har daglig leder og hotellvert Erik Teigum besluttet at 2019 blir den siste sesongen under hans ledelse på Røisheim. Nå søker eierne etter hans arvtaker.

Publisert
Siste sesong på Røisheim for Erik Teigum. (Foto: De Historiske/Røisheim Hotell)

– Dette har virkelig vært drømmejobben. Ansvaret for helheten - både mat, gjesteopplevelse, personale og økonomi har vært utfordrende og arbeidsomt, men først og fremst veldig morsomt. Vi har opplevd god vekst og skapt positive resultater gjennom perioden. Det er veldig hyggelig at vi har fått stor økning i antall gjester i min periode og spesielt bra at vi også har mange lokale middagsgjester, sier Teigum.

Teigum er fra Skjåk og utdannet kokk og lærer i ernæring, helse og miljø. Før han kom til Røisheim, har han arbeidet flere steder som kokk, servitør, kjøkkensjef og hovmester. Han var hovmester på Bølgen og Moi, og før han kom til Røisheim, arbeidet han som driftssjef i Le Café, Catering Systemer AS.

Oppgradert med respekt for kulturarven

– Vi har vært et godt team med flotte ansatte og jeg har hatt god hjelp av familien. Sammen med eierne har stedet blitt oppgradert og løpende restaurert med respekt for kulturarven og i tråd med gjestenes krav til moderne komfort, sier Teigum.

Han velger avslutte på Røisheim etter denne sesongen, for å få finne en lederjobb med noe mindre sesongarbeid.

Søker etter arvtaker

– Vi takker Erik Teigum for et meget godt samarbeid og gode resultater gjennom de siste sju årene, sier eier Karin Bing Orgland.

– Omsetningen er mer enn doblet og gjestene er veldig godt fornøyd – det er vi svært tilfreds med. Erik Teigum har satt en høy standard for drift og ledelse av hotellet, og vi vil nå søke etter en ny leder som vi håper kan følge opp det gode arbeidet. Røisheim er et unikt sted og vi ønsker å utvikle det videre, sier Orgland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS