Her åpnes landets første «Veggie de Luca». (Foto: Deli de Luca)
Her åpnes landets første «Veggie de Luca». (Foto: Deli de Luca)

Åpner landets første «Veggie de Luca»

Som første kjede i Norge åpner Deli de Luca et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. Butikken åpner i dag, onsdag, på Grünerløkka i Oslo.

Publisert

Den nye vegan/vegetar-butikken vil tilby et annerledes produktutvalg. Det vil søkelys på fersksmurt, der det tilbys smaker fra hele verden med blant annet falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak.

– Sette et ordentlig fotavtrykk

– Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv. Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca» sier Tormod Lier i Deli de Luca.

Sunnere alternativer

På sikt vil det bli vurdert å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker. Trenden og etterspørselen i markedet er tydelig: Kundene ønsker butikker med godt utvalg og sunnere alternativer innenfor vegetar/vegan-segmentet.

Den første Deli de Luca-butikken ble åpnet i 2003 i samme lokaler som vi nå åpner «Veggie de Luca», Thorvald Meyersgate 34. Deli de Luca er etablert på 70 Esso-stasjoner.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS