Vålerbanen NAF Trafikksenter Hedmark Foto NAF Trafikksenter2
Vålerbanen NAF Trafikksenter Hedmark Foto NAF Trafikksenter2

Bygger hotell på Vålerbanen

Styret i NAF har vedtatt å bygge et hotell med 20 rom ved Vålerbanen i Hedmark. Totalt skal det investeres rundt 15 millioner kroner, og det hele skal innvies allerede 18. mai 2016, to dager før det store arrangementet Gatebil.

Publisert

NAF skal bygge nytt hotell på NAF Trafikksenter i Hedmark (Vålerbanen). Hotellet skal oppføres mellom banen/administrasjonsbygget og Glomma, litt til høyre, midt i bildet. (Foto: NAF Trafikksenter)

Hotellet skal bygges i to etasjer i området mellom selve banen og administrasjonsbygget mot Glomma. Det får 10 enkeltrom og 10 dobbeltrom. I tillegg får hotellbygget et eget museum, samt kafeteria.

Nye muligheter

Byggingen starter så raskt alle formaliteter er på plass, og det hele skal altså være ferdig til åpningen i mai.

– Det hele åpner for nye og spennende muligheter, og vi gleder oss stort til at vi kan by på overnattingsmuligheter her ved anlegget, sier direktør ved NAF Trafikksenter i Våler, Trygve Schjerpen til Østlendingen.

Anlegget i Solør i Hedmark huser flere store arrangementer årlig.

Trekke flere fra Oslo-området

Schjerpen er sikker på at overnattingsmuligheten vil trekke flere fra Oslo-området til events på Vålerbanen, som ligger drøyt to timers kjøretid fra Oslo.

– Det vil også være viktig at kursdeltakere får en mulighet til å komme dagen før kursstart, overnatte her og slippe å kjøre langt til anlegget samme morgen kursene starter, sier Schjerpen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS