Mange vil oppleve julestemningen på Lillehammer Hotel. (Foto: Hotellet)
Mange vil oppleve julestemningen på Lillehammer Hotel. (Foto: Hotellet)

Vi feire julaften på hotellet

Aldri tidligere har Lillehammer Hotel fått så mange bestillinger til julaften så tidlig som i år.

Publisert

– Allerede nå er mer enn 250 gjester – inkludert mange barn, bekreftet, og bestillingene fortsetter å strømme på. Enda flere, nesten 500, er booket inn på nyttårsaften, og vi ser at hele julen er i ferd med å fylles opp. Etter en omfattende oppgradering av hotellet økte vi belegget betydelig sist jul, men årets forhåndsbooking slår alle rekorder og overgår alle forventninger, forteller kommersiell direktør Kjetil Tærud.

Lillehammer Hotel har nå nær 3000 bekreftede gjester fra lille julaften til over nyttårsaften, men det er fremdeles ledige rom.

Resepsjonen på Lillehammer Hotel. (Foto: Hotellet)
Resepsjonen på Lillehammer Hotel. (Foto: Hotellet)

Alt tilrettelagt og lite stress

Stadig flere søker seg vekk fra alt julestresset og velger å komme til dekket bord.

– Å feire jul eller romjul på hotell er en fin måte å samle familien på. Husk at mange opplever at de har mindre og mindre tid i hverdagen. Et hotellopphold er en fin anledning til å slappe av og tilbringe tid med dem man er mest glad i, samtidig som man slipper alt arbeidet som må til for å feire jul. Det skal ryddes og vaskes og pyntes og handles og lages mat, og det slipper du ved å komme til oss. Her har vi gjort jobben for deg og alt er klart til julefeiring. Det eneste gjestene trenger å tenke på er å møte opp, sier Tærud smilende.

Ny trend

En tydelig trend i tiden er at storfamilien kommer sammen, gjerne tre generasjoner med besteforeldre, barn og barnebarn.

– Vi ser på bestillingene, og det har vi gjort i en tid nå – at stadig flere familier samler seg hos oss på tvers av generasjonene. Det har vært vanlig i forbindelse med runde bursdager eller andre typer jubileer, men nå ser vi det oftere i andre sammenhenger også, som vanlige weekender og selvsagt høytider som julen, sier Kjetil Tærud.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS