Fra venstre daglig leder for Gyro Conference AS, Tom Erik Hovde, daglig leder for Congress-Conference AS, Mimi Waage Lie og styreleder for Congress-Conference AS, Øyvind R. Lie. (Foto: Anne Guri Sklet)
Fra venstre daglig leder for Gyro Conference AS, Tom Erik Hovde, daglig leder for Congress-Conference AS, Mimi Waage Lie og styreleder for Congress-Conference AS, Øyvind R. Lie. (Foto: Anne Guri Sklet)

Blir en av Skandinavias største kongressarrangører

Congress-Conference AS (CC) og Gyro Conference AS har inngått avtale der CC blir en del Gyro Conference fra og med 1. januar 2021. Selskapet blir med det en av Skandinavias største kongressarrangører.

Publisert

CC og Gyro Conference er blant Norges mest erfarne kongressarrangører, og har gjennomført de aller største faglige kongressene som har blitt holdt i Norge.

Vi er både ydmyke og stolte over at Congress Conference og Gyro Conference samler kreftene i en vanskelig tid. Congress Conference med Mimi Waage og Øivind R. Lie har i flere tiår vært en kvalitetsleverandører innenfor kongress og konferansemarkedet både i Norge og utlandet, sier daglig leder for Gyro Conference, Tom Erik Hovde, og fortsetter:

– De har en unik kompetanse og erfaring som samlet vil gi oss stor slagkraft i årene som kommer. Ikke minst er jeg overbevis om at dette er ett partnerskap som vil komme våre felles kunder til gode. Vi ser frem til ett godt samarbeid og håper vi snar igjen kan treffe våre kunder og samarbeidspartnere for planlegging av fysiske arrangement.

Større, sterkere og bedre sammen

De tre forteller at det har vært en prosess som har pågått over tid, og begge parter syntes at tiden nå var inne for å forene krefter. Selskapene har mange likheter, og begge parter har stor tro på gode fremtidige synergier. Gjennom partnerskapet vil selskapene både komplementere og styrke hverandres kompetanse og tjenester.

– Vi er begeistret over å ha inngått dette partnerskapet med Gyro Conference, og ser frem til alle de spennende prosjektene vi skal gjennomføre med våre forente krefter. Gyro Conference har i mange år vært en ledende aktør innen event-, kongress- og konferansemarkedet, og har gjennomført noen av de mest komplekse arrangementene som har blitt avholdt i Norge de siste årene. Vi ser frem til å jobbe tett med Tom Erik Hovde og hans team, og kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester, sier styreleder for Congress-Conference AS, Øivind R. Lie.

Ytterligere bredde og kompetanse

Sammen vil selskapene få en betydelig kundeportefølje, og begge parter er enige om at sammen vil vi stå langt sterkere i møte med fremtidige utfordringer og muligheter i konferanse- og eventmarkedet.

«Partnerskapet innebærer en bredere tilstedeværelse i markedet, og selskapene kan mer effektivt betjene kunder i både Norge og utlandet. Begge parter har stor tro på denne satsningen, og vi er sikre på at kunder og samarbeidspartnere skal få oppleve de positive synergiene dette partnerskapet vil gi», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS