Gaustablikk Fjellresort. (Foto: Gaustablikk Fjellresort) Starter vinteren med flere nye restaurantkonsepter Den svenske stjernekokken Melker Andersson har vært svært delaktig når Gaustablikk Fjellresort nå åpner flere nye restaurantkonsepter. Redaksjonen i Horecanytt Publisert mandag 13. desember 2021 - 08:15 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side nyheter kokk gaustablikk fjellresort gaustablikk desember 2021 telemark restaurant