Camilla Brendjord Hetland og Thomas Ekle Løken i aksjon i en tidligere utgave av Asko Servering Norgescup. (Foto: Arkiv)
Camilla Brendjord Hetland og Thomas Ekle Løken i aksjon i en tidligere utgave av Asko Servering Norgescup. (Foto: Arkiv)

Norgescup og Tine MatCup utsettes

Finalene i Asko Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2022 og finalene i Tine MatCup 2022 utsettes fra februar til 29. og 30. april 2022.

Publisert

«Begge konkurransene er svært viktige for serveringsbransjen og for rekrutteringen til kokk- og servitørfaget. Med tanke på den siste tids utvikling av Covid-19/Omikron-varianten og alle konsekvenser pandemien fører med seg, må finale-helgen flyttes», heter det i en pressemelding fra Norske Kokkers Landsforening (NKL).

Følger gjeldende råd

Arrangørene følger gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Derfor er det i dag bred enighet blant de involverte arrangørene, om å flytte finalehelgen på Jåttå videregående skole i Stavanger til 29. og 30. april 2022.

Konkurransene skulle egentlig ha blitt arrangert 4. og 5. februar.

Viktig bidrag til samfunnets dugnad

«Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen er et viktig bidrag til samfunnets dugnad for å redusere smitten, redusere mobilitet og mindre sosial nærkontakt. Alle involverte skulle gjerne gitt de unge fagutøverne en stor opplevelse, i en vanskelig tid og håper vi kan gjennomføre finale-helgen i april», skriver NKL.

Asko Servering NorgesCup

Alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland.

Informasjon vil bli delt på nkl.no, Facebook-sidene til Asko Servering Norgescup og NKL.

Tine MatCup

Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør, og informasjon vil bli delt på www.nkl.no, www.tine.no/tine-matcup og på NKLs Facebook-side.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS