Ringerikserter. (Foto: Eivor Eriksen/Matmerk)
Ringerikserter. (Foto: Eivor Eriksen/Matmerk)

Lokalmat på agendaen

Det er ingen tvil om at lokalmat er en av de heteste trendene innen mat og drikke for tiden, og Lokalmat.no satser stort. – Stiftelsen Norsk Mat, sammen med Hanen og Økologisk Norge, samarbeider om den store satsingen, forteller fagsjef for lokalmat, Petter Bjørgan i Stiftelsen Norsk Mat.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS