Kristian K. Fredheim står bak det nye produktet Wabba, som allerede har inntatt mange hoteller og restauranter.
Kristian K. Fredheim står bak det nye produktet Wabba, som allerede har inntatt mange hoteller og restauranter.

Ny, sunn snacks inntar hotell- og restaurantmarkedet

Wabba Snacks er en nylansert premium snacks – som selges til utvalgte restauranter, vinbarer og hoteller. The Well, Lysebu og Grand Hotel står allerede på kundelisten.

Det helt ferske selskapet Wabba ble lansert av Kristian K. Fredheim i november 2023, og bare i løpet av en måned det nyetablerte selskapet fått samarbeidsavtaler på plass med over 100 toneangivende restauranter, vinbarer, kafeer, spa, hoteller, golfklubber, klatresentre og lignende både i Norge, Sveits, Spania, Hellas og England.

Snacks basert på naturlige og næringsrike bønner

Wabba Sriracha.
Wabba Sriracha.

– Jeg har utviklet en premium snacks basert på naturlige og næringsrike bønner som er sunn og smaksrik, samt vegansk og fri for gluten, laktose, nøtter og soya. Målet mitt er å hjelpe mennesker med å dempe suget etter noe usunt, men med samvittigheten og næringen som følger med å velge det sunne – uten at det smaker skvip, sier Fredheim.

Wabba kommer i seks søte, salte eller spicy smaker, som alle er lave på karbohydrater og fett og lastet med vitaminer, mineraler, fiber og protein. Smakene er Sea Salt, Cheddar Cheese, Cinnamon Bun, Dark Chocolate, Sriracha, Wasabi.

– Tenk på det som en chilinøtt, bare laget med en bønne heller enn en nøtt, og dermed også fri for nøtter, soya, gluten og laktose, sier Fredheim.

Mange på kundelisten allerede

Wabba Wasabi.
Wabba Wasabi.

– I Norge er The Well, Lysebu, Grand Hotel Oslo, De Bergenske, Bogstad Golfklubb, Røtter, Colonialen, NoHo, Odeon kino, Bislett Bad, Colonialen Fetevare, Tjøme Kolonial, Victors Vinbar og Ulriken blant våre samarbeidspartnere. I utlandet er det nøye utvalgte strandbarer, spa og treningssentere på Ibiza, Marbella, Andermatt, Mallorca, Zakynthos og London vi starter med, deriblant anerkjente NOBU, Ocean Club, Playa Padre, Cotton Club og Centurion Golf, forteller Fredheim.

Hovedsponsor for ny pris

Wabba er også hovedsponsor for en ny pris; mat- og drikkeprisen til Subjekt, som arrangeres denne uka.

– Kåringer og prisutdelinger innen mat- og drikke er det en hel del av, men de er i ganske satte regimer og rammer. Dette er for mange tidvis frustrerende, noe som skaper rom for – og ønske etter – flere kåringer som favner noe bredere. Nå er det nettopp lansert en ny prisutdeling i regi av magasinet Subjekt, forteller Kristian K. Fredheim.

Blant de nominerte restaurantene er Arakataka, Fat City, Madonna, Panu og Varemottaket.

– Det føles smått absurd å ta eierskap til en ny pris innen mat- og drikke, spesielt ettersom jeg «kun» tilbyr en sunn og naturlig bønnesnacks, sier den ferske gründeren.

Les mer om Subjektprisen – årets mat og drikke 2023 her

Wabba Treats

Norsk selskap som ble lansert av Kristian K. Fredheim i november 2023.

Tilbyr premium snacks laget med naturlige og næringsrike bønner.

Nettside: Wabba.noLik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS