En av juryene i Det Norske Måltid 2021. Fra venstre Britt Elisabeth Fossdal (Designkokken), Mette B. Evensen (kjøkkensjef Le Bistro), Lisbeth Størvold (kjøkkensjef, Søstrene Karlsen), Roar Hildonen (To Rom og Kjøkken/E.C. Dahls kjøkken), Cathrine Nilsen (Head Pastry Chef, Britannia Hotel) og Adam Schive Bjerck (Bjerck restaurant / Adams matkasse). (Foto: Det Norske Måltid, Kristin Austigard)
En av juryene i Det Norske Måltid 2021. Fra venstre Britt Elisabeth Fossdal (Designkokken), Mette B. Evensen (kjøkkensjef Le Bistro), Lisbeth Størvold (kjøkkensjef, Søstrene Karlsen), Roar Hildonen (To Rom og Kjøkken/E.C. Dahls kjøkken), Cathrine Nilsen (Head Pastry Chef, Britannia Hotel) og Adam Schive Bjerck (Bjerck restaurant / Adams matkasse). (Foto: Det Norske Måltid, Kristin Austigard)

Finalistene i Det Norske Måltid 2021

Norges 39 beste mat- og drikkeprodukter er klare for finalen i Det Norske Måltid 2021. Det er nominert tre kandidater i hver kategori, og en av dem vinner i den store finalen, som arrangeres i februar neste år. Trøndelag, Rogaland og Viken har flest finalister.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS