Jannicke Færden Berle, Terje Døsrønningen, Marianne Bergersen og Katrine Bergersen Klemp,(Foto: Katrine Lunke, Apeland)
Jannicke Færden Berle, Terje Døsrønningen, Marianne Bergersen og Katrine Bergersen Klemp,(Foto: Katrine Lunke, Apeland)

Nå skal Tine selge mineralvann

Tine Partner skal selge Roma Mineralvannfabrikks brus til storhusholdningsmarkedet.

Publisert

Den lille norske brusfabrikken Roma Mineralvannfabrikk AS inngår samarbeidsavtale med Tine Partner. Avtalen trådte i kraft 1. februar, og innebærer at Tine Partner skal selge Roma brus til storhusholdningsmarkedet.

Roma Mineralvannfabrikk er eid og drevet av familien Bergersen, i tredje og fjerde generasjon. Fabrikken har 100-års jubileum i 2020, men kan allerede nå feire avtalen som sikrer den lille aktøren stor aktivitet fremover.

Terje Døsrønningen, Katrine Bergersen Klemp, Marianne Bergersen og Jannicke Færden Berle,(Foto: Katrine Lunke, Apeland)
Terje Døsrønningen, Katrine Bergersen Klemp, Marianne Bergersen og Jannicke Færden Berle,(Foto: Katrine Lunke, Apeland)

Glad for flere kunder

Katrine Bergersen Klemp, salgs- og markedssjef i Roma og fjerdegenerasjons eierm er stolt og glad for å kunne samarbeide med Tine.

– Vi setter stor pris på at denne avtalen gjør at våre produkter når ut til flere. Tine synes det er viktig å samarbeide med, og løfte frem, de mange små produsentene. Denne samarbeidsavtalen gir et stort løft for en liten aktør som oss i Norge, sier Bergersen Klemp i en pressemelding.

Noen av Romas brusvarianter. (Foto: Katrine Lunke, Apeland)
Noen av Romas brusvarianter. (Foto: Katrine Lunke, Apeland)

Brusfabrikken holder til i Lillestrøm, og lager brus på egne oppskrifter og enkelte produseres på lisens. Blant de mest kjente produktene er Asina, Flux Soda, Ingefærøl og RC Cola. Under Bedriftsforbundets 20-års jubileum i 2012 ble Roma Mineralvannfabrikk tildelt «Stayer-prisen» av daværende næringsminister Trond Giske.

Bredt drikkesortiment

Tine Partner er salgskanalen til Tine for storhusholdningsmarkedet, og har kunder innen bransjer som kantinedrift, hotell, restaurant og institusjoner. Disse kan nå få levert Roma mineralvann sammen med sine øvrige meieriprodukter fra Tine Partner. Direktør for Tine Partner, Terje Døsrønningen, setter pris på å tilby sine kunder et bredt sortiment, fra melk og juice til mineralvann.

– Lokal mat og drikke er i stor vekst. Roma er en lokal aktør i Lillestrøm med et spennende sortiment av kvalitetsprodukter. Vi kan dermed tilby et bredere og mer variert tilbud til kundene våre. Dette er et godt utgangspunkt, og jeg har stor tro på at samarbeidet vil bli verdifullt for begge parter, sier direktøren.

Jannicke Færden Berle er produktgruppesjef hos Tine Partner og ser frem til å tilby mineralvann fra Roma til sine kunder.

– Roma er en leverandør med et godt sortiment, de er flinke på produktutvikling og tilbyr fleksibilitet. Vi i Tine Partner har sterk kompetanse på drikke, og får med Roma en komplett portefølje også på mineralvann, sier hun.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Roma Mineralvannfabrikk

Roma Mineralvannfabrikk er en familieeid brusfabrikk i Lillestrøm og har produsert brus, saft og andre tradisjonsrike leskedrikker etter egne oppskrifter siden 1920.

Produktsortimentet har frem til i dag hovedsakelig vært tilgjengelig lokalt.

Gjennom Tine Partner lanseres sortimentet nasjonalt, i første omgang i form av en bred portefølje innen 0,5l mineralvann.

Les mer på Roma.no

 

Powered by Labrador CMS