Illustrasjonsfoto: Stranda porter- og stoutfestival
Illustrasjonsfoto: Stranda porter- og stoutfestival

Norges mørkeste ølfestival

I neste uke arrangeres Norges «mørkeste» ølfestival når det er duket for Stranda porter- og stoutfestival. I forkant av festivalen er horecabransjen invitert til «Treffpunkt Stranda».

Publisert

«Treffpunkt Stranda» arrangeres onsdag 24. og torsdag 25. oktober, mens selve ølfestivalen arrangeres fredag 26. og lørdag 27. oktober.

Treffpunkt Stranda

– Treffpunkt Stranda er en helt ny møteplass der mat-, drikke- og reiselivsbransjen samles i det ypperste av norsk natur, melder Anders Adolfsson i arrangementskomiteen.

Her vises blant annet noen nye produkter både på mat- og drikkesiden. Anerkjente North Sea Salt Works presenterer blant annet et nytt stout-salt. Det vil også bli presentert nye sjømatprodukter og øltyper.

Ølekspert Espen Smith er også på plass, og vil blant annet ha et fjordkåseri med et humoristisk skråblikk på ølets og akevittens historie.

Ellers deltar også direktør i Bryggeri- og drikkeforeningen, Petter Nome, og NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Les mer om «Treffpunkt Stranda» her

Stranda porter- og stoutfestival

Fredag og lørdag går det slag i slag, med en rekke kåserier og smakinger.

Det blir blant annet lagt stor vekt på «øl til mat» og «øl i mat».

Festivalen inviterer folk fra hele landet til å delta i en flaskekonkurranse, der førstepremien er å få brygge ølet sitt i lag med Kinn Bryggeri i 2018 (gjelder totalvinneren i klassene under)

I flaskekonkurransen kan deltakerne stille i seks ulike klasser: Porter, baltisk porter, stout, imperial stout, dry stout og porter/stout med kveik

Her kan du se hele programmet for festivalen

Les mer om festivalen på Porterfestival.com.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS