Ole Steinsholt og Christian Almstrøm. (Foto: Vinima)
Ole Steinsholt og Christian Almstrøm. (Foto: Vinima)

Fredensborg og Palmer med vinsatsing

Fredensborg og distribusjon- og importselskapet Palmer Group har sammen med Ole Steinsholt og Christian Almstrøm etablert vinimportselskapet Vinima.

Fredensborg og Palmer Group eier 40 prosent hver av Vinima, mens de resterende 20 prosentene er delt mellom de to erfarne bransjeaktørene Ole Steinsholt og Christian Almstrøm.

De sistnevnte leder også selskapet.

Håndplukker

– Responsen fra markedet er god, og vi har allerede flere spennende produsenter i porteføljen. Nå bruker vi tid på å håndplukke de vinene som passer Vinima og det norske markedet best, sier daglig leder for Vinima, Ole Steinsholt.

Ole og Christian har tidligere bidratt til å bygge opp nasjonale og internasjonale merkenavn, og har bred bransjeerfaring. Det kommer godt med for et nyetablert selskap med store ambisjoner.

– Fredensborg eier flere overnatting- og serveringssteder i tillegg til vingården Chamonix i Sør-Afrika, og det var naturlig for oss å lete etter gode partnere for et vinimportselskap. Jeg har kjent Ole i mange år, og han og Christian kompletterer hverandre godt. I tillegg er vi glade for å få med oss Palmer som i mer enn 25 år har vært blant de ledende selskapene i norsk vinbransje, sier styremedlem i Vinima, Nick Tollefsen.

Den amerikanske ambassaden – en viktig arena

Vinima vil dra nytte av det store distribusjonsnettverket til Palmer og av Fredensborgs serveringssteder.

Den tidligere amerikanske ambassaden i Henrik Ibsens gate 48, som gjenåpner neste sommer, blir en viktig arena for selskapet.

– Vinima har et spennende utgangspunkt med solide eiere, kompetent ledelse og bred bransjeerfaring. I tillegg har selskapet en fantastisk arena i ambassaden, der interesserte kan oppleve vinen på serveringsstedene og tilpassede eventer, sier daglig leder for Palmer Group, Pål Atle Skjervengen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS