Fra 8. til 14. oktober arrangeres VinHøst 2018 i Kristiansand, opplyser festivalsjef Henning Ross Vestavik. (Foto: VinHøst)

Inviterer til VinHøst for 10. gang

VinHøst, høstens gastronomiske og kulinariske høydepunkt i Kristiansand, arrangeres for 10. gang.

Publisert
Kristiansanderne støtter opp om VinHøst. (Foto: VinHøst)

For 10. gang inviterer Kristiansands bedre restauranter til VinHøst den første uken etter høstferien i Agder.

I år pågår festivalen fra mandag 8. til søndag 14. oktober.

Smake, nyte og lære

– VinHøst er festivalen hvor alle skal kunne smake, nyte eller lære noe. De ulike

Ingvild Tennfjord kommer til VinHøst 2018. (Foto: VinHøst)

restaurantene har egne program med et stort og bredt innhold, samt en 2-retters VinHøst-meny med tilhørende vinpakke. Har du interesse for mat og drikke, vil du finne årets program inspirerende og fristende, sier festivalsjef Henning Ross Vestavik.

Ole Martin Alfsen kommer.

Noen av årets høydepunkter

VinHøst 2018 kan tilby et bredt jubileumsprogram med flere høydepunkter, deriblant:

Leon Femfert kommer.

* Kurs med blant andre Ole Martin Alfsen og Ingvild Tennfjord

* Winemakers Dinner med Leon Femfert, en av de mest velrennomerte vinprodusentene i Toscana, som også er mannen som hvert år sørger for at selveste Paven får sin vin.

* Et av festivalens høydepunkt er vinløpet «Le tour de wine» på lørdagen, der deltakerne loses innom utvalgte restauranter i byen, med kyndig hjelp i ledertrøye. Man snuser, gurgler og smaker seg gjennom mange godbiter på seks restauranter, og med endestasjon og målgang der det serveres en swingende kveld med Live New Orleans Jazz.

«Le Tour De Wine» blir utsolgt hvert eneste år, og i jubileumsutgaven lørdag 13. oktober vil over 450 kristiansandere nyte god mat og godt drikke.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS