Foto: Teministeriet
Foto: Teministeriet

Witt kjøper seg inn i Teministeriet

Witt investerer i te. Selskapet har nettopp kjøpt 30 prosent av Teministeriet, en naturlig forlengelse av firmaet produktlinje og helsefremmende søkelys.

Publisert
Foto: Teministeriet
Foto: Teministeriet

Det er etter hvert lenge siden Witt kun holdt på med hvitevarer. I dag forhandler, utvikler og distribuerer Witt også ventilatorer og koketopper, kjøkkenmaskiner, slowjuicere, robotstøvsugere og -gressklippere, elsykler, babyutstyr og mye, mye mer.

Foto: Teministeriet
Foto: Teministeriet

Spesial-te

«Helse og natur er de seneste år blitt et nytt fokusområde for Witt. Helsefremmende aktiviteter og opplevelser. Velværeklinikken, WittClinic, med vakuumterapi, skjønnhetsbehandlinger og yoga samt gourmet-pop-up-restauranten, Dining in the Dome, hører for eksempel til denne kategorien. Akkurat som Teministeriet nå også gjør. Teministeriet er en svensk virksomhet, som produserer spesial-te. Visjonen er å kombinere østens gamle og velkjente te-tradisjon med den skandinaviske kulturen, minimalisme og design», heter det i en pressemelding.

Forlengelse av produktporteføljen

– Vi ser hele tiden etter å utvide vår produktportefølje, og så er det naturlig å se på noe som er i umiddelbar forlengelse av de produktene som vi allerede har i porteføljen. Vi har lenge sett etter å utvide vår portefølje til også å handle om convenience-produkter, hvor te hører inn under, og med Teministeriet har vi funnet en perfekt match med den entreprenørånd, som kjennetegner den måten vi selv driver vår bedrift, sier «Business Development Manager» hos Witt, Kim Simonsen.

Simonsen legger til:

– Vi distribuerer allerede produkter til brygging av te og neste ledd er jo selve teen, som skal brygges. Teministeriets design og innovative tilgang til smak og kvalitet går godt sammen med vår måte å drive forretning på, og vi gleder oss til å være en del av denne virksomheten i fremtiden. Med Teministeriets fortsatte internasjonalisering kan Witt bidra med kompetanse innen logistikk og distribusjon.

Styrket organisasjon

Ole Johnsen, grunnlegger av Teministeriet, ser klare fordeler ved at Witt blir en del av eierne.

– Vi har gjennom det seneste året hatt en god dialog med Witt rundt internasjonalisering av Teministeriet og produktutvikling, og er både stolte og glade for å ha funnet en løsning sammen med Witt som medeier av Teministeriet.

– Med Witt som partner får en ung virksomhet som Teministeriet styrket organisasjonen. Witt har den ballast og de kompetanser Teministeriet har bruk for fremover i internasjonaliseringen, hvor de kan dra nytte av Witts mangeårige erfaring med distribusjon av highend-produkter, sier Johnsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS