Everdure kullgriller fra Heston Blumenthal

Den velkjente kokken Heston Blumental har utviklet en kullgrill med elektronisk tenning i samarbeid med australske Everdure.

Publisert
Heston Blumental er en verdenskjent kokk.
Heston Blumental er en verdenskjent kokk.

Det er Hestons Blumentals tilnærming og dedikasjon til revolusjonerende matlaging som har ført til introduksjonen av det nye grillsortimentet, som kombinerer teknologi og vitenskap innen matlaging på en lett forståelig måte.

Hub.
Hub.

– Vi er veldig stolte av å kunngjøre at Witt AS er utnevnt til nordisk distributør av det nye Everdure by Heston Blumenthal-grillsortimentet. Med base i Danmark, blir Witt eksklusiv distributør av de innovative kullgrillene med elektronisk tenning og gassgrillene med verdens best kontrollerte varmeinnstilling, skriver Flemming Nielsen i Witt i en pressemelding.

Cube
Cube

Verdensberømt kokk

Fusion
Fusion

Heston Blumenthal, verdensberømt kokk og eier av tre stjerners Michelin-restauranten The Fat Duck, er hjernen bak den nye serien av gass- og kullgriller. Nå lanseres sortimentet for fullt i de nordiske landene.

Force
Force

– For meg er nytelsen vi får ved å grille en multisensorisk opplevelse: duften, lyden, aromaen som fyller luften og det visuelle gjennom selve tilberedningsprosessen. HUB-grillen er fantastisk til dette, og den er i tillegg utstyrt med et integrert rotisseri. Vi har brukt lang tid på å optimere hver enkelt grill, vi har utfordret grensene for utendørs matlaging for å sikre den ultimate, innovative og emosjonelle tilberedningsopplevelse, sier Blumenthal i pressemeldingen.

Furnace.
Furnace.

Elektronisk tenning

«Med de nye Everdure by Heston Blumenthal-grillene er det nå blitt mulig å få alle godene og den helt spesielle grillsmaken fra kullgrillen, samt hurtigheten og lettheten fra gassgrillen. Med kullgrillens Fast Flame Ignition System (elektronisk tenning), er den klar på ti minutter og skaper med den intense varmen, ideelle grillforhold. Kullgrillene fås i tre størrelser – fra den helt store HUB, med et stort tilberedningsareal på 3321 kvadratcentimeter til CUBE, en «to-og» kullgrill, som veier bare sju kilo og inneholder serveringsbrett og fat er den perfekte grill til en tur på stranden. CUBE-grillen har innebygget varmeresistent bunnplate som gjør grillen sikker på alle overflater», heter det i pressemeldingen.

– Vi har store forventninger til de nye grillene som med den revolusjonerende teknologien, det unike designet samt de mange bruksmulighetene skaper en ny dimensjon innen grilling,” sier salgs- og produktsjef hos Witt, Flemming Nielsen.

Du kan lese mer om produktene på Everdurebyheston.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS