Bestillingskiosker er på plass i «fremtidens restaurant». (Foto: McDonald’s Sola)

Fremtidens McDonald’s-restaurant

Fredag 9.mars åpner dørene til en nye og moderne McDonald’s-restaurant på Sola. Den er utstyrt med kiosker der man kan bestille maten, og får deretter den servert ved bordet.

Publisert

Franchisetaker Ronny Sigbjørnsen gleder seg til å åpne ny restaurant og til at folk i området får prøve ut det nye systemet med bordservering.

Franchisetaker Ronny Sigbjørnsen

– Sola blir en av de første restaurantene i Norge, og den aller første i hele Rogaland, som har bordservering og bestillingskiosker. Nå gleder vi oss til å ha enda mer kontakt med kundene våre, sier franchisetaker for den nye McDonald’s-restauranten, Ronny Sigbjørnsen.

Fremtidens McDonald's-restaurant

Bordserveringen er en del av det McDonald’s kaller «Experience of the Future», og i fremtidens McDonald’s-restauranter er det satt mer søkelys på mer personlig service.

Restaurantsjef Boas Boasson (til venstre) og franchisetager Ronny Sigbjørnsen utenfor den nye McDonald's- restauranten i Sola. (Foto: McDonald’s Sola)

– Vi er veldig spente på hvordan kundene våre tar imot denne nye løsningen. Vi håper at det oppleves som mer praktisk for kunden fordi de slipper ventetiden ved kassaområdet, og at de setter pris på den personlige servicen med at vi kommer til bordet med maten. I tillegg betyr det nye systemet at vi lager mat på bestilling og ikke i forkant slik vi har gjort tidligere, så de som bestiller mat på Sola får rykende ferske burger, forteller Sigbjørnsen i en pressemelding.

50 nye medarbeidere

Det er Boas Boasson som skal være restaurantsjef for den nye restauranten i Sola.

Boasson forteller at interessen for å jobbe på den nye restauranten har vært enorm.

– Vi har hatt over 280 søkere, og av disse har vi ansatt 50 nye medarbeidere. Nå har de vært gjennom opplæring, og er klare for oppstarten i dag, sier Boasson.

Restauranten, som har 133 sitteplasser fordelt over to etasjer, åpnes klokka 12 fredag 9. mars.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS