Fjols til fjells i Trysil

Den nye Fjols til Fjells-filmen har premiere 21. februar. Filmen er spilt inn i Trysil, og utspiller seg på et moderne hotell i den norske fjellheimen. Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957, som er Norges fjerde mest sette kinofilm gjennom historien.

Publisert

Filmen handler om noe veldig mange nordmenn har et forhold til, både den gang og i dag: påskeferien. Men bruken av fjellet har endret seg mye siden Leif Juster lagde ablegøyer for over 60 år siden. Den gang var høyfjellshotell en luksusferie som var forbeholdt de ytterst få.

I dag er den norske fjellheimen og hotellpåsken blitt allemannseie, og menneskene som tilbringer påskeferien på fjellet er mye mer ulike enn de var i 1957. Og der så mange ulike mennesketyper møtes, der blir det mange historier. Det er nettopp disse historiene som nå blir en hjertevarm skandinavisk komedie inspirert av klassikeren Fjols til Fjells.

Foto: Fjolls til fjells

Hva slags film er Fjols til Fjells?

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen plasserer seg midt i de norske påsketradisjonene, og med et skjeft blikk på både gammel og ny påskeferietradisjon, kombinerer den farse, slapstick og forviklingskomedie.

Med kjappe replikker og et outrert karaktergalleri som de fleste kan kjenne seg igjen i, ser vi hva som skjer når de forskjelligste karakterer skal feire påske på samme sted til samme tid. Med humoristiske briller viser Fjols til Fjells hvordan påskeferien har utviklet seg på 60 år og blitt noe vi alle har et forhold til og ser frem mot.

Hotellresepsjonisten Poppe i aksjon. (Foto: Fjolls til fjells)

Se trailer nederst i saken

Dette handler Fjols til Fjells om

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken.

Det oppstår umiddelbart et spinnvilt kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt påskeskirenn for barn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Se trailer for filmen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Fjolls til fjells - 2020

Skuespillere: Herbert Nordrum, Hedda Stiernstedt, Anette Hoff, Nils Vogt, Nader  Khademi, Christian Skolmen, Janne Formoe, Bjarte Hjemeland, John Emil Jørgensrud, Eirik Risholm Velle, Steinar Klouman Hallert, Erlend Mørch, Maria Stavang m.fl.

Produksjonsselskap: Stig og Stein Studio

Produsent: Stig Hjerkinn Haug

Premiere: 21. februar 2020

Regi: Petter Holmsen

Manus: Karsten Fullu

Kinodistribusjon: Nordisk Film

Powered by Labrador CMS