Haut Nordic lanserer nytt coworking-konsept

De fleste tilbydere av coworking-fasiliteter er eiendomsaktører i de største norske byene. Som regel fungerer det slik at ulike bransjer kan leie seg inn i større kontorlokaler sammen med andre bransjer og med begrenset servicetilbud.

Publisert
Administrerende direktør i i Haut Nordic Hospitality Group, Olav Langl. (Foto: Morten Holt)

Administrerende direktør Olav Langli i Haut Nordic Hospitality Group, mener den største utfordringen tilbydere av coworking-tjenester har, er at næringen mangler et bærekraftig og konkurransedyktig servicetilbud.

– I ROOM Coworking-konseptet får du mer enn en kontorpult i et stort og upersonlig kontorlandskap der du omgis av tilfeldige leietakere. Du får valgmuligheter og smarte løsninger i hotell og bygg med bærekraftig infrastruktur, sier Langli.

Coworking-konsept med høy hotellstandard

Kjernevirksomheten til Haut Nordic, er drift av kontorbygg og hotell. Nå skreddersyr selskapet et coworking-konsept med høy hotellstandard til utvalgte kunder som vil kunne dra nytte av hverandre.

– Vi tilbyr Norges eneste fullservice kontormiljø og vektlegger god atmosfære. Vi sørger for at arbeidshverdagen din er sømløs og effektiv. Samtidig ivaretar vi miljøet med bærekraftige løsninger. Gjesten drar nytte av ergonomiske fasiliteter, treningssenter og sunn, bærekraftig mat. Vi fokuserer på konsentrasjon og balanse i arbeidshverdagen. Ønsker du å sitte i kontorlandskap eller ha eget kontor? Valget er ditt, fortsetter han.

Stor geografisk spredning

Sett bort fra kvaliteten på selve tjenestene, skiller ROOM coworking seg ut fra konkurrentene med den geografiske spredningen og bransjetilknytning.

– Vi drifter allerede Akers lokaler på Fornebu. I de neste årene etablerer vi oss i Asker, Kongsberg, Stavanger, Tromsø og på Oslo lufthavn Gardermoen. Aktører innen teknologi, maritim, olje og gass er godt representert i disse områdene. Vi ønsker å forene fremgangsrike fagmiljøer som vil kunne dra nytte av hverandre, samt optimalisere allerede eksisterende servicestruktur. På den måten får tilbudet større tilfang av brukere. Følgelig får alle medlemmene «high end service» inkludert i avtalen til konkurransedyktige priser. Dette utgjør den lille forskjellen og skiller ROOM Coworking fra andre coworking-konsepter, forklarer Langli.

Implementeres i hotell- og kontorbygg av variert størrelse

Så fremt to forutsetninger ligger til grunn, vil ROOM Coworking kunne implementeres i hotell- og kontorbygg av variert størrelse.

– Byggene må være tilrettelagte for servicetjenester som inngår i ROOM Coworking konseptet. Driftsansvaret står Haut Nordic Hospitality Group normalt for, alternativet er at driverne har samme service-DNA som oss, sier Langli.

Les mer om ROOM og Haut Nordic i magasinet Horeca (nummer 2 2020)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Haut Nordic Hospitality Group AS (HNHG)

● HNHG er et datterselskap av Haut Nordic AS og en del av Haut Nordic-konsernet.

● HNHG hovedvirke er servicetjenester i forretningsbygg og hotellmerkevaren Marwell Hotels.

● På kundelisten finnes blant andre Fornebuporten og Oslo Airport City.

● HNHG har to hovedsatsingsområder:

- Marawell Hotels, en ny multinasjonal hotellmerkevare.

- Facility Service. Moderne servicekonsepter fra hotellverden etableres i forretningsbygg, hvor kontorgjesten skal kunne gjøre unna alle private gjøremål i arbeidstiden og få en enklere og mer effektiv hverdag.

● HNHG har hovedkontor i Fornebuporten.

Powered by Labrador CMS