Foto: Tork

Lanserer serviettdispensersystemet Tork Xpressnap Fit

Forskning viser at det kan være tidsbesparende å fokusere på langsiktig planlegging av restaurantdrift. For å lette arbeidsbyrden for restauranter og holde unødvendig tidsbruk på et minimum, er serviettdispensersystemet Tork Xpressnap Fit nylig lansert.

Foto: Tork

Undersøkelser blant eiere og ledere av uavhengige restauranter viser hvordan fokus på administrative oppgaver kan styrke virksomheten over tid.

Travle dager betyr økt omsetning for restauranter. Når det er mange gjester, blir det et større press på de ansatte, og det kreves mer ressurser for god drift. Som daglig leder av en restaurant er det viktig at alle de små detaljene er på plass før gjestene strømmer på. Undersøkelser og observasjoner blant eiere, ledere og sjefskokker ved små restauranter på et turiststed og i utvalgte byer i Sverige viser at ledere har en stor arbeidsbyrde, samtidig som de mangler kontroll og oversikt. Undersøkelsene viste at lederne ofte jobbet ineffektivt.

Restauranter tjener på å prioritere tidsstyring slik at den begrensede tiden til både ledelsen og medarbeiderne brukes på best mulig måte. De ansatte skal fokusere på å yte god service for gjestene, mens ledelsen bruker tid på å forbedre driften. Én måte å planlegge langsiktig på er for eksempel å finne de riktige løsningene som bidrar til bedre arbeidsflyt.

Bidrar til effektivitet

For å lette arbeidsbyrden for restauranter og holde unødvendig tidsbruk på et minimum har Tork lansert det nye serviettdispensersystemet Tork Xpressnap Fit. Tork Xpressnap-systemet er det fremste dispensersystemet for servietter i verden. Den nye oppfinnelsen er utviklet spesielt med tanke på uavhengige restauranter og små kjeder.

– Et produkt som Tork Xpressnap Fit tar hensyn til de daglige rutinene til restauranteieren, bedrer arbeidsflyten og sørger for at ressursene utnyttes best mulig, sier produktsjef for servietter og bordprodukter hos Tork, Benedicte de Croon.

«Tork Xpressnap Fit vil hjelpe ledere å bruke sin verdifulle tid og arealet på best mulig måte, og egenskapene til dispenseren er utviklet med tanke på dette. Tork Xpressnap Fit borddispenser mater ut servietter oppover, for best utnyttelse av bordene. Når serviettene mates ut én av gangen, blir det mindre avfall, og 50 prosent færre ubrukte servietter blir kastet*. Dispenseren dekker behovet til nesten dobbelt så mange gjester før den må fylles på, noe som reduserer tidsbruken**», heter det i pressemeldingen.

AD-a-Glance-konseptet gjør at det er mulig å dele markedsføringsbudskap på Tork Xpressnap Fit dispenseren.

Den kompakte utformingen og utmatingen av servietter sparer tid for restauratøren. Tester har vist at de ansatte ikke trenger å fylle opp dispenseren like ofte som tradisjonelle dispensere. Dette gir mer tid til å fokusere på maten og gjestene. Tork oppfordrer ledere til å tenke på detaljene og vurdere hvordan det å ha den rette serviettdispenseren kan gi en fordel i arbeidshverdagen.

Som forretningspartner til restaurantbransjen ønsker Tork å hjelpe virksomhetene til å forbedre driften og tenke langsiktig.

Mer informasjon og inspirasjon om hvordan du tar restaurantdriften din til et nytt nivå, finner du på den nylig lanserte digitale plattformen Reach for the Stars, et initiativ fra Tork for å spre kunnskap blant restauratører.

Om forskningen

Forskningen ble utført av Lotte Wellton ved Restaurang- och hotellhögskolan i Sverige. Undersøkelsen er basert på intervjuer med eiere, ledere og sjefskokker på et turiststed og i fire større byer i Sverige. Det er gjort grundige observasjoner på arbeidsstedet, inkludert samtaler med eiere/ledere/sjefskokker og deres ansatte.

Xpressnap Fit vises frem på stand D01-24 på Smak 2020 på Norges Varemesse i Lillestrøm fra 3. til 6. mars.

* 2-lags serviett i diskdispenser sammenlignet med Counterfold (Tork dispenser: 271600 og Tork refill: 10935); 2-lags serviett i borddispenser sammenlignet med Fast fold (Tork dispenser: 271800 og Tork refill: 10933).

** 2-lags serviett i borddispenser sammenlignet med Fast fold (Tork dispenser: 271800 og Tork refill: 10933).

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS