Illustrasjonsfoto: Hennig-Olsen Is
Illustrasjonsfoto: Hennig-Olsen Is

Lanserer iskremtilbehør til landets isbarer

Sju typer strøssel og tre toppinger fra Hennig-Olsen Is er nå klare til å flytte inn i isbarer over hele landet.

Publisert

Med det tar iskremprodusenten steget inn i en ny kategori med mål om å tilby iskremelskere en enda mer sammensatt smaksopplevelse.

– Vi har drevet med iskrem i snart 100 år og har en unik erfaring og innsikt i hvilke smaker og kombinasjoner som går godt sammen. Den innsikten bruker vi nå til å utvide vårt iskremunivers og gi iskremglade nordmenn enda mer å velge i, forteller administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.

– Det lille ekstra

Blant nyhetene er strøssel av crunchy lakris, ristede hasselnøtter og myk karamellfudge, og topping av mørk og tyktflytende sjokolade.

– Vi har lenge jobbet med å utvikle strøssel og toppinger som vil bidra til spennende smakskombinasjoner og som tilfører det lille ekstra til iskremen vår. Her er trend og tradisjon, konsistens og variasjon tatt med i betraktningen. Tilbehøret fra Hennig-Olsen Is skal akkurat som iskremen være noe for enhver smak, forteller Hennig-Olsen.

Dette er tilbehøret

Foto: Hennig-Olsen Is
Foto: Hennig-Olsen Is

I tillegg til de allerede eksisterende produktene rørt jordbærsyltetøy og hakkede nonstop, kan isbarer nå glede seg over følgende nyheter på tilbehørsfronten:

Strøssel:

Tutti Frutti: Fargerik og frisk klassiker.

Jordbærcrunch: Knasende smak av jordbær.

Karamellfudge: Myk fudge av fløtekaramell.

Lakriscrunch: Svart, knasende strøssel med tydelig smak av salt lakris.

Hakkede hasselnøtter: Lett ristede og hakkede hasselnøtter som harmonerer godt med fløteiskrem.

Sjokoladepulver: Sjokoladepulver spesialtilpasset servering på iskrem.

Ekte Krokan: Hennig-Olsen Is' krokan er endelig tilgjengelig som strøssel – også denne hjemmelaget på iskremfabrikken.

Toppinger:

Jordbærsaus: Frisk og fruktig jordbærsaus.

Karamellsaus: Myk fløtekaramellsmak.

Sjokoladesaus: Mørk og tyktflytende sjokolade.

Ny dispenser for iskremtilbehør

Nytt i år er også en egen dispenser for de nye strøssel- og toppingvariantene. Dispenseren passer inn med resten av sortimentet og er både praktisk og et fint tilskudd til isbaren. Den kan kjøpes med eller uten strøsselboller, og med eller uten hylle til toppingene.

Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien.

I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet.

Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon.

Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS