Camp Flakksvann er ett av mange spennende overnattingssteder i Hanen.
Camp Flakksvann er ett av mange spennende overnattingssteder i Hanen.

Hanen viser vei

Er du på jakt etter annerledes nattopplevelser denne sommeren? Om å sove i et svevetelt, i en himmelseng ute i skogen, eller rett og slett å kunne våkne opp midt på et vann?

Her er listen over steder som inviterer til netter du garantert aldri vil glemme, og som vil gi deg følelsen av å ha hatt ferie lenge.

Eventyrlige Opplevelser 

Eventyrlige Opplevelser byr på overnatting i lufta, til lands og til vanns.
Eventyrlige Opplevelser byr på overnatting i lufta, til lands og til vanns.

Eventyrlige Opplevelser byr på overnatting i lufta, til lands og til vanns. Her kan du sove i himmelseng midt i eventyrskogen. 

La deg vugge i søvn i et svevetelt eller innta natten i tidenes største vannseng. Fra det sjøsatte sveveteltet er både fiskelykken og badetemperatur lette å sjekke. 

Les mer på: hanen.no/bedrift/1253

Opp og ut 

Svevetelt hos Opp og Ut.
Svevetelt hos Opp og Ut.

Å sovne til skogens stillhet og bølgeskvulp mens du sakte svever i et svevetelt mellom trærne, gir en helt spesiell ro i sjelen. 

Duften av gran og furu, - naturens lyder og en svak vind som stryker over ansiktet. Glem mobiltelefonen og gjør deg selv utilgjengelig. Det er tid for å senke skuldrene og pleie sansene. 

Les mer på: hanen.no/bedrift/765

Camp Flakksvann 

Camp Flakksvann.
Camp Flakksvann.

Du behøver ikke fire på komforten om du ønsker en natt nær naturen. 

På Flakksvann kan du nyte et opphold i en luksuriøs lavvo og våkne til lyden av fosser og heftige stryk. Teltet holder hotellrom standard med behagelig dobbeltseng og eget ildsted til kjølige kvelder. 

Sjekk ut: hanen.no/bedrift/1420

Fossane gård 

Rom på Fossane gård.
Rom på Fossane gård.

Å besøke Fossane gård, er som å bli sendt hundre år tilbake i tid. Blondegardiner og tømmervegger, skyvesenger og sort hvitt bilder av tidligere familiemedlemmer. 

Book deg et opphold i et av stedets tre unike, autentiske gardshus hvor sjarm og komfort går hånd i hånd. 

Les mer på: hanen.no/bedrift/1351

Olsens Pensjonat & Gjestehus 

Olsens Pensjonat og Gjestehus.
Olsens Pensjonat og Gjestehus.

Sov til lyden av sommer i værelser som oser av nostalgisk badehotellhygge. Med bad på gangen, og selvhusholdning i et velutrustet kjøkken, er det bare å la roen senke seg og nyte det enkle, gode liv langt ute i havgapet. 

Pensjonatet består av fire koselige gjestehus med et interiør til å bli inspirert av og en natur som gir ro. 

Les mer på: hanen.no/bedrift/825

Kråen Gard 

Mikrohus på Kråen gård.
Mikrohus på Kråen gård.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å bo i et mikrohus? 

Her får du testet lykken på få kvadratmeter med eget bad og fullt utrustet mini-kjøkken. Og best av alt: Innta horisontalen og nyt den storslåtte utsikt til fjell og vann rett fra sengen. 

Sjekk ut: hanen.no/bedrift/2537

Brokkestøylen 

Brokkestøylen.
Brokkestøylen.

Er du på jakt etter annerledes naturopplevelser, bør du sjekke ut livet i en luksus pods. Naturpodsene, kjent som eco-lux-hotell, er produsert av gjenbruksmaterialer og har innlagt vann og klosett. 

Her er alt lagt til rette for glamping til elvesus omkranset av mektige fjell. 

For mer informasjon: hanen.no/bedrift/1450

Hengekøyehotell på Tustna Ladestasjon

Overnatting i hengekøye ved Tustna ladestasjon.
Overnatting i hengekøye ved Tustna ladestasjon.

Sjekk deg inn til en komfortabel overnatting i luksusversjoner av hengekøyer. I et spesialbygget svevehus med eget ildsted i midten er det duket for en natt av de sjeldne. 

Hengekøyene henger i en sirkel og inviterer til samtaler i natten med opptil seks personer. Trekk inn duften av forfriskende sjø, få bobler i glasset og sett kropp og sjel på lading. 

For mer informasjon: hanen.no/bedrift/863

Håheim Gaard 

Rom på Håheim gård.
Rom på Håheim gård.

Et unikt, historisk hotell som nylig ble kåret av Historic Hotel Worldwide som et av de 25 mest spektakulære hotellhager i verden. Hvert værelse er individuelt og historisk innredet med tidsriktige tapeter og håndlagde, utskårne Knag-møbler.

Håheim Gaard er kjent for sitt fantastiske kjøkken og kjøkkenhage. Stedet har også vielsesrett og et eget kapell om noen skulle være i de tanker. 

Sjekk nettstedet: hanen.no/bedrift/510

Aarvik gard 

Rom på Aarvik gård.
Rom på Aarvik gård.

Lurer du på hvordan det var å være på et småbruk og å leve i pakt med naturen? Sjekk deg inn i Gamlestua som fremstår som den gjorde i 1893. 

Sov i skyveseng med økologiske «Sleep on Nature»-madrasser og våkne til fuglekvitter og lyden av elven som stille renner gjennom tunet. Start dagen med et forfriskende sjøbad og nyt så roen på et sted der tiden går litt saktere.

Les med på: hanen.no/bedrift/2695

Hanen

Alle overnattingsstedene er medlem av organisasjonen Hanen, en veiviser til gode opplevelser, gårdsbutikker, og bygdeturisme. Følg skiltene som er satt over hele landet, - til steder vel verdt et besøk. 

Les mer på: Hanen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS