Fryste produkter bidrar til redusert matsvinn i flere ledd av verdikjeden.
Fryste produkter bidrar til redusert matsvinn i flere ledd av verdikjeden.

Fryst mat bidrar til redusert matsvinn

Fredag 29. september feirer vi den internasjonale matsvinndagen, og Findus ønsker å fortelle om at fryste matvarer kan bidra til å redusere matsvinnet uten at det går på bekostning av kvalitet, næring og smak.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS