Thon Hotel Kirkenes ligger på kaikanten. (Foto: Thon Hotels)

Sterke og solfylte farger på Thon Hotel Kirkenes

Thon Hotel Kirkenes pusses opp, med sterke og solfylte farger. Hotellet på kaikanten får blant annet ny restaurant, bar og resepsjon.

Publisert

Hotellet skal gjennomgå en omfattende oppgradering med ny design i spisesal og frokostsal, og får også ny barløsning og et nytt kjøkken.

Thon Hotel Kirkenes skal gjennomgå en omfattende oppgradering med ny design i spisesal og frokostsal, og får også ny barløsning og nytt kjøkken. (Illustrasjon: Ramsøskar Interiørarkitekter AS)

Skal stå ferdig over nyttår

– Thon Hotel Kirkenes, som ligger i Johan Knudtzens gate 11, helt nede ved Varangerfjorden, har en fantastisk utsikt over havet med sin beliggenhet på kaia, og er et av våre store konferansehoteller i Finnmark. Vi gleder oss til å vise frem hotellet og et nytt restaurantkonsept på nyåret, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Hotellet holder åpent under oppussingen, som begynner nå i oktober, og vil vare i om lag tre måneder.

Thon Hotel Kirkenes har 143 rom og suiter, og har plass til 300 personer i den største konferansesalen.

Sterke, glade og solfylte farger

– Thon Hotel Kirkenes ligger ved havet, i nord har vi bare Barentshavet. Vinteren er lang i Finnmark. Vi har derfor valgt å spille på sterke, glade og solfylte farger som motvekt til vinterens hvite vidder, og i pakt med det nordnorske glade lynne, sier designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar, som står bak oppussingen.

– Allerede når du kommer inn i resepsjonen i Thon Hotel Kirkenes, vil du møte fargene. Resepsjonen er holdt i solgul. Herfra skuer man inn i spisesalen, som har en storslått utsikt til fjord og fjell. Dette brytes av et dominerende bilde av sommerlig frodighet. Her ligger også baren, hvor naturen i Finnmark anes i møblenes farger og materialer. Utenfor det åpne kjøkkenet, kan man innta sin frokost med de store vinduene ut mot Varangerfjorden. Møblene her er holdt i gult og turkis, en frisk start på dagen. Flisene over bufféen er i blått og hvitt. Nyinnredningen av Thon Hotel Kirkenes har vært et morsomt prosjekt. Her kan vi spille mye på beliggenheten, i nær kontakt med naturen, sier Berdal Haga og Ramsøskar.

Les mer om Thon Hotel Kirkenes her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS