Rommene på First Hotel Brommaplan er under oppussing.

Nytt First-hotell i Stockholm

First Hotel Brommaplan er det åttende stockholmshotellet til First Hotels. Nå skal det pusses opp, og hotellets ledelse satt som mål å doble omsetningen i løpet av to år.

Publisert
Flyghotellet blir til First Hotel Brommaplan 1. januar 2017.

Hotellet er det eneste hotelltilbudet på Brommaplan, og 1. januar 2017 blir det en del av First Hotels, og navn fra Flyghotellet til First Hotel Brommaplan.

– Vi er i full gang med å pusse opp 41 av 68 rom, og vil renovere resterende arealer fortløpende. Når vi i tillegg blir en del av First Hotels, er jeg sikker på at vi kan øke omsetningen vesentlig, sier hotelldirektør ved First Hotel Brommaplan, Tomas Ablahad.

Forretningsreisende

Hotellet ligger i et område hvor mange store bedrifter har hovedkontor, noe som også gjenspeiles i gjestesammensetningen.

Hotellet ligger strategisk viktig plassert nær knutepunkter som Solna, Kista og Sundbyberg. Samtidig ligger hotellet kun et drøyt kvarters t-banetur fra sentrum.

Direktør for forretningsutvikling i First Hotels, Daniel Atteroth.

– Hoveddelen av gjestene er forretningsreisende, et segment vi ytterligere vil forsterke oss på gjennom dette samarbeidet. I tillegg forventer vi at First Hotels omfattende distribusjons- og salgsapparat vil hjelpe oss å fylle hotellet også i de periodene med lav forretningsreiseaktivitet, sier Ablahad.

First skal fortsatt vokse i Sverige

First Hotels har etter denne signeringen 40 hoteller i Sverige, og har et uttalt mål om fortsatt vekst.

– Beliggenheten til hotellet er strategisk viktig og med First Hotel Brommaplan kompletterer vi vår portefølje i Stockholm ytterligere. Det er med stor glede jeg kan ønske Tomas Ablahad og hans team velkommen til First Hotels, sier direktør for forretningsutvikling i First Hotels, Daniel Atteroth.

Lang historie

First Hotel Brommaplan ble oppført i 1957 og het tidligere «Flyghotellet» grunnet sin nærhet til flyplassen på Bromma. Etter eierskiftet 1. januar 2016, gjennomgår hotellet en storstilt renoveringsprosess.

– Dette er et moderne hotell med romslige, lyse rom og stilren, skandinavisk design. Det ligger bare noen kilometer fra Bromma Flygplass og Friends Arena, og er et sentrum for sport i stockholmsregionen, sier Atteroth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

First Hotel Brommaplan (tidligere Flyghotellet)

Oppført: 1957

Renovert: 2016/2017

Antall rom: 68

Beliggenhet: Nær Bromma Flygplats og Friends Arena. Ligger i nordvestre del av Stockholm, hvor en rekke store internasjonale selskaper har hovedkontor. Har en rekke aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet. Flybusser fra både Bromma Flygplass og Arlanda stopper i kort avstand fra hotellet.

Ukjent perle: Takterrasse med utsikt over Sveriges hovedstad.

Powered by Labrador CMS