Marius Zachariasen. (Foto: First Hotels)
Marius Zachariasen. (Foto: First Hotels)

Fra Schibsted til First Hotels

Marius Zachariasen (41) er ansatt som «VP Marketing & Innovation» i First Hotels. Han kommer fra jobben som direktør fot «kommersielle produkter og innovasjon» i Schibsted.

Publisert

Med erfaring fra både reklamebyrå og mediehus, mener Zachariasen at det nå var på tide å gå over til annonsørsiden.

– Den siste siden av kommunikasjonsbordet har alltid virket forlokkende, samtidig som det har vært viktig for meg å finne en merkevare som operer i en bransje som interesserer meg. Det gjør reiselivsbransjen. Det at hotellene er fysiske produkter man kan se og oppleve er også en spennende dimensjon for en som har jobbet mye med digitale tjenester tidligere, sier Zachariasen.

Kreativitet og struktur

Han mener at hotellbransjen vil digitaliseres i langt større grad, noe som vil påvirke hele kundereisen.

– Det er ikke bare i form av digitale bookingprosesser og digital markedsføring vi ser utviklingen, men også i form av digitale hotellopplevelser. Robotisering er på vei til å automatisere deler av bransjen og dette vil definitivt påvirke gjestenes hotellopphold. Vi må sørge for å gjøre dette til brukernes beste og på en måte som gagner hver enkelt gjest, sier han.

First Hotels er en utfordrer i hotellbransjen, og Zachariasen mener dette er et godt utgangspunkt for innovasjon.

– First Hotels tør å tenke annerledes og nytt. Jeg ønsker å bidra til denne utviklingen ved å blande det beste fra to verdener; kreativitet fra McCann med prosess-struktur fra Schibsted. Det bør gi rom for gode løsninger, sier han i pressemeldingen.

Viktig brikke for First Hotels

I likhet med mediebransjen, går den den teknologiske utviklingen i reiselivsbransjen i rasende fart og det stilles store krav fra sluttbruker til leverandør.

– Marius Zachariasen har den erfaringen, kunnskapen og viljen som trengs for å sikre at First Hotels ligger langt fremme digitalt i kampen om morgendagens gjester, sier grunnlegger og eier av First Hotels, Asmund Haare.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er med nær 60 hoteller en av Nordens ledende hotellkjeder.

Kjeden har 10 hoteller i Norge, 39 hoteller i Sverige og 8 hoteller i Danmark, samt ett hotell på Island.

I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København.

I tillegg har kjeden 31 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

Les mer på Firsthotels.no

Powered by Labrador CMS